Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 éve elmúlott Októberben,...

2 éve elmúlott Októberben, hogy próbálkozunk de eddig sajnos semmi. Mi lehet a baj Nálam?

Figyelt kérdés

2 éve elmúlott Októberben , hogy próbálkozunk de eddig sajnos semmi , szedtem már clostylt 6 hónapig , duphastont , medrolt a páromnál minden jó , a várva várt eredmény mégis elmarad , nagyon el vagyok keseredve már minden alternatív módszert kipróbáltam( gyertyaállás , jónás módszer...) nem tudom mit tegyek még de lassan beleőrülök , hogy nem esem teherbe .

Muszáj lesz elindulnunk lombikra de hova Pécs vagy Tapolca szerintetek nem tudjuk eldönteni , hogy hova menjünk.

Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát !

2009. jan. 7. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

Szia!

A clostin kívűl voltál már bármilyen kivizsgáláson?????????

2009. jan. 7. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ne keseredj el,mi is 2 éve próbálkozunk sikertelenül.Kivizsgáltattuk magunkat Tapolcán a medd.közp.-ban.Én is el voltan kenődve,de amióta elkezdtünk vizsgálatokra,vérvételekre járni,megnyugodtam.Már nincs sírás mikor megjön a havim,nem szakad meg a szívem ha kismamát látok....stb.Talán rágörcsölsz te is.Ne tedd!!

Veled mi a probléma?azt mondta az orvosod,hogy lombik jöhet szóba?

Nekünk ebben a hónapban lesz az első inszem,remélem többre nem lesz szükség.

Kívánom neked,hogy mielőbb sikerüljön!

2009. jan. 7. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm Nektek a válaszokat és igen voltam már sok kivizsgáláson az elmúlt 2 év alatt voltam endokrinológusnál , meg volt hsg -m az azt mutatta ki hogy a bal vezető járható a jobb viszont el van záródva , a clostylt azért szedtem mert picit kicsi volt a tüsző 20 mm helyett 8 mm.

Nagyon örülök neked kedves második válaszoló mert nagy boldogság lehetett 2 év után a baby , és jól esik a megnyugtatás...

Ja és igen azt mondta a dokim , hogy csak a lombik jöhet szóba mert ő laparoszkópiát nem csinál mert ő szerinte nincs értelme ezt nem is értem de nem vitatkoztam vele

2009. jan. 7. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam a baby-t ugy gondoltam , hogy remélem két év után összejön a babytok elsőre... Ne hari.
2009. jan. 7. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!