Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy magyarázzam meg az...

Hogy magyarázzam meg az ismerősöknek, rokonoknak, hova tűnök 2-2 hétre? Mesterséges megtermékenyítés lesz, utána ugye pihenni kell.

Figyelt kérdés
Elmondani semmiképp nem szeretném. Mit kamuzhatnék?
2010. nov. 4. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia ! El kell keseritselek! Nem lehet titokban tartani semmit. Mindent meg tudnak a kiváncsi emberek. Én sem akartam elmondani, de mikor készültem az átjárhatóságira , nem arra jött egy munkatársam, látott bemenni, utazótáskával. Egyböl megindult a pletyka. Ja egy másik munkatársam lánya épp ott volt mint tanuló ápolónő, gyakorlaton. Ennyi, minden kiderül, senkinek nem beszéltem, hogy mire készülök, mégis mindenki tudja, hogy csak lombikkal lehet babánk.
2010. nov. 4. 18:00
 12/14 anonim válasza:
Az unokatesóm anyukájának is mesterséges megtermékenyítése volt(2.baba)Mindenki tudott róla és ott segített neki ahol tudott kb most 11 hónapos a babája.Mondjuk biztos megvan az oka,hogy titkolod,de szerintem is mond azt,hogy kell egy kis kikapcsolódás,mert mostanában sok olyan dolog történt veled...Remélem sikerűlni fog a baba:)
2010. nov. 4. 19:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi :) Akkor mi jól csináljuk, mert már 2 éve járunk oda és eddig sikerült titokban tartani. Remélem, ezután is megy majd, mert ahogy te is ítad, az emberek pletykásak, némelyek még gonoszak is.
2010. nov. 6. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:
A lombikos vagyok. Hát én a munkahelyen nem tudtam eltitkolni, mert ennyit már nem lehet kamuzni. Főleg amikor kétnaponta kell uh-ra járni és nem tudod előre, mikor kell menni újra. A szüleim, meg a legjobb barátnőim tudják, de pl. a párom szülei és a sógoromék nem. Szerencsére a mi környezetünk olyan, hogy nagyon szolídan érdeklődnek és ránk bízzák, mikor mennyit mesélünk el nekik.
2010. nov. 8. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!