Ez így rendben van, vagy esetleg jelezhet valami problémát?
#10 Köszönöm szépen!
Vissza olvasva is úgy gondolom, hogy az első kommentre adott reakcióm nem volt sem bunkó, sem ingerlékeny, sem tudálékos, pusztán határozott voltam, amire már kioktató választ kaptam. A felháborodásom annak szólt.
Még egyszer köszönöm szépen! 🙂
Ok.Megtalálom.
"Ez így rendben van, vagy esetleg jelezhet valami problémát?"
A mondatnak nincs tárgya, tehát nem derül ki belőle, mi van/nincs rendben."Lássuk a kifejtést, hátha kiderül.
"Egy halvány csíkocskára számítottam, ugyanis - ugye a naptár szerint - ma kezdődnének csak el a termékeny napjaim és szerdán kéne tetőznie, de már ma ennyire erős."
Igen, rendben van, néha nem azt kapjuk, amire számítunk. Egy + LH tesztben nem találok semmi aggasztót.
Hoppá, még egy kérdés!
"Lehetséges ennyivel előbb a peteérés?"
Válaszoltál is rá:
"Tudom, hogy nem pontos a kalkuláció és lehet pár nap eltérés"
Ma vasárnap van, 3 nap múlva szerda. Az pár nap. Nahát, én is pont erre válaszoltam!😉
#15! Ja, hogy te arra vagy kíváncsi, a kérdésed mennyit késik?🤣
Na, segítek. Mint már írtam, a teszt nem akkor pozitív, amikor ovud van. Ovu 12-36 órával a pozitív teszt UTÁN van, vagyis szombati pozitív teszt esetén VASÁRNAP, esetleg HÉTFŐN. A #8 kommented szerint nem vagy hülye a témához... Örülök, hogy segíthettem😁
A kommented tipikusan olyan stílusban íródott, mint aki rájött hogy nagy hülyeséget írt, de persze nem vallja be, köti az ebet a karóhoz.
Amúgy őszintén, átolvastad egyáltalán amit írtál. És itt most nem a szándékosan szemétkedő első mondatodra gondolok.
Ne legyenek téveszméid, te nem segítettél semmiben, a segítségadástól a kommentjeid roppant messze állnak.
És mivel nem tudsz leírni sértegetés és tudálékoskodás nélkül egyetlen egy mondatot sem, tedd már meg, hogy odébbállsz, mert volt aki tudott kultúrált, normális választ adni. A saját frusztrálságodat pedig vezesd le valahol máshol. 🤦
Döbbenet, hogy milyen arrogáns bunkó vagy. 😂
Számolni kettőnk közül sajnos te nem tudsz, vagy csak képtelen vagy megnézni hogy mikor íródott a poszt. Mivel ez még most sem sikerült neked, igen elengedtem...🤷
És megint a tipikus magyar mentalitás, csak azért is visszaírsz, csak azért is sértegetsz, látszik hogy valami nálad nincsen rendben.
Igen, az első kommentedre tök normálisan válaszoltam, tény hogy határozott voltam a témával kapcsolatban, de nem voltam sem bunkó és nem is hülyésztelek le, veled ellentétben.
Az utolsó két mondatoddal pedig be is bizonyítottad, hogy mekkora bunkó vagy, de lehet hogy te ettől alszol nyugodtabban. Amúgy köszi van gyerekem és okosabbak már most mint te...
A rossz kívánságok meg hát.... Egyszer visszaszállnak a küldőjére....
Ha nem sikerült kiadnod minden frusztráltságodat, akkor keress fel egy pszichológust! Na szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!