Ez így rendben van, vagy esetleg jelezhet valami problémát?
Most csináltál először? Mert akkor lehet, hogy túl érzékeny tesztet használsz és napokig pozitív lesz. Az persze nem azt jelenti, hogy napokig van ovud, kevésbé érzékenyre kell váltani. De ez egy mérésből nem derül ki.
Egyébként meg nem aznap van ovu, amikor +, hanem jellemzően másnap. Tehát, ha ma pozitív lenne, holnapi ovuval az csak 3 nappal van előbb. És ez hivatalosan nem is +, szóval, ha mondjuk holnap lesz az, máris csak 2 nap. Annyival előbb bőven lehet.
Ebben a ciklusban ez volt az első, de írtam is, hogy tegnap kellett volna lennie az első termékeny napomnak. Mindig ezt a tesztet használom és eddig sosem volt ezzel semmi gondom, most sem gondolnám, hogy a teszttel van baj, szóval megbízok benne, nem szeretném leváltani.
Tudom, hogy mikor van az ovu és ezt a tesztet is ismerem, ez pozitív. Lehet, hogy a kép nem adja vissza, de a teszt csík erősebb mint a kontroll.
"de írtam is, hogy tegnap kellett volna lennie az első termékeny napomnak"
Nem értem, ennek miért van jelentősége. Gondolom, valami app szerint. Az úgy működik, hogy meghatározza az ovu vélt napját és az előtte lévő pár napot jelöli termékenynek, mivel a spermiumok napokig elélnek. A teszt olyankor bármilyen lehet, lényegtelen.
"Tudom, hogy mikor van az ovu és ezt a tesztet is ismerem, ez pozitív."
Hát, ezért kérdeztem, hogy először használsz-e. A túl érzékeny teszt nem rossz tesztet jelent, hanem a te LH csúcsodhoz más érzékenységű kell, akár ugyanabból a márkából. Mivel nem először használod nem kell más, de ez csak a mostani kommentedből derült ki.
Azt is elhiszem, hogy +. De a kérdésedből ez se derült ki, ezért csak találgattam. Nekem "hivatalosan" sose volt+, mert nekem meg érzékenyebb kellett volna, de a következő már túl érzékeny lett volna. Így kitapasztaltam, hogy nálam mi számít pozitívnak, hiába nem volt soha olyan erős a tesztcsík, mint a kontroll. Ki lehet tapasztalni, de azt ne várd már, hogy egy random ember egyetlen tesztből ránézésre megmondja, hogy neked lesz-e még erősebb.
Én hol kérdeztem azt, hogy ez lesz-e erősebb. Nem ez volt a kérdésem, a képet sem ezért töltöttem fel.
A naptár részével is tisztában vagyok, köszönöm, de én sosem a menstruáció végén kezdek tesztelni, hanem aznap amikor az app az első napot jelzi, mivel ez is az alapján számol ugye, amit én megadtam neki, ha magamnak számolnám, ugyan ez lenne és nem kezdenek előbb tesztelni.
#6! Egyetértek.
"És hol kérdeztem azt, hogy ez lesz-e erősebb."
Sehol. De akkor mi a kérdés? Hogy lehet-e ovud 3 nappal előbb? Lehet. Ha ilyen tájékozott vagy, nyilván azt is tudod, a luteális fázis állandó. Tehát, ha pár nappal később/korábban jön meg, akkor később/korábban volt ovu. Ez pedig egészséges nők millióival fordul elő nap, mint nap. De neked segíteni se érdemes.
Nem gépek vagyunk, az app meg algoritmus alapján számol. Nekem még félidős terhesen is "megmondta" mikor van ovum, mert elfelejtettem leállítani. Pedig akkor már hónapok óta nem írtam be, hogy menstruáltam volna. Ennyire érdemes komolyan venni.
#2,4
#6 Ohh szóval, ha nem vagyok totál hülye a témához, pusztán csak valami olyat tapasztaltam, amit eddig nem, pedig nem tini vagyok, akkor már ingerlékeny és tudálékos vagyok?? Hát nem véletlenül van meg sokak véleménye erről az oldalról, nem is tudom mit vártam, mikor kitettem a kérdést.
Nem egy körülírt kérdést tettem fel, hanem egy célzott, egyértelmű kérdést, amit még most sem sikerült felfogni (ez amúgy döbbenet), de máris itt nyüzsögnek ketten, akik a kérdésre ugyan nem tudnak válaszolni, de beszólni és sértegetni már egy mondaton belül sikerült.
Átolvasva jó néhány kérdést, ha valaki tisztában van a dolgokkal, akkor az a bajotok, mert minek kérdez, ha meg nem, akkor meg az, hogy minek szexel, ha ilyen h.lye....szép magyar mentalistás....
"De akkor mi a kérdés?"
Olvasd el még egyszer a kiírásomat, talán sikerül megtalálni benne a kérdést is. Utána már csak értelmezni kell, ami szintén nem olyan nehéz.
Ha kioktatás helyett arra próbáltál volna normálisan válaszolni már rég túlléptünk volna ezen, de gondolom unalmas a hétvége, valakin le kell vezetni a feszkót.... :/
Rendben van, nem jelez problémát.
Lehetséges korábbi peteérés (ahogy kései is).
De ezt megírták már előttem. És nem, nem kioktatni akartak, hanem segíteni. Értelmetlen a felháborodásod...
Sok sikert a babához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!