Találkoztatok már eltűnő csíkkal?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mikor kellene megjönnie vagy hanyadik dpo. 8 perc után felbukkant egy második csík.. a színe is fura volt.. majd pár óra múlva ránéztem és eltűnt. David teszt
okt. 10. 14:40
1/7 anonim válasza:
A valós pozitív még a halvány is évek után is a teszten marad. Ez így nem pozitív.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. Ez általános David hiba vagy csak ez hibás szerintetek?
okt. 10. 14:51
4/7 anonim válasza:
Nekem a David tesztek fele hibás volt eddig, dobd ki őket a francba...
Inkább vegyél más tesztet: Facelle (Rossmann), Predictor Early, vagy XEpil. Bár utóbbi kettőre is több negatív tapasztalatot olvastam az elmúlt hetekben, romlik a minőségük...
Hányadik ciklusnapon vagy, és hány naposak általában a ciklusaid? Például 30. napon vagy és 30-32 naposak a ciklusaid.
Vagy betegség (pl. PCOS) miatt ez nem releváns nálad?
5/7 A kérdező kommentje:
Missed ab miatt nem releváns. Egyszer 21 aztán 34 napra jött meg, előtte 28-30 napos ciklusaim voltak.
okt. 10. 15:47
6/7 anonim válasza:
Nekem soha nem volt problémám a Dávid tesztekkel,de ez szerintem is hibás.
7/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 30.ik ciklus napon voltam tegnap. Ma a szintén David teszt tök negatív időn belül, semmi fantom csík. A rendes teszttel kivárom a 34.ik ciklus napot szerintem, addig ezeket a vacak David teszteket reggelente megpróbálom most már csak puszta kíváncsiságból is. Nagyon kíváncsi vagyok ez így hány napos ciklus lesz.
okt. 11. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!