Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle (kazettás 10-es)...

Facelle (kazettás 10-es) kicsivel időn túl egyértelműen pozitív? Volt akit becsapott?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 8.dpo-n az előbb csináltam a tesztet, szétszedtem mert az ablakon át nem láttam jól,negatív volt. Majd kidobtam de kb 20 perc múlva kivettem,hogy eltegyem összehasonlításhoz. Na úgy megijedtem élőben majd leugrik róla a csík szép lilás. Köszönöm a segítséget! Persze holnap reggel ismétlek.

okt. 9. 16:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért messze van a leugrástól. Ha időn belül jött volna ki, még akkor is elgondolkodnék a 8. dpo miatt. Nézz holnap egy másikat, de csak időn belül.
okt. 9. 22:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam még egyet azon is időn túl megjelent de halványan. Ma reggeli full negatív. Szóval időn túlinak nem szabad örömködni.
okt. 10. 07:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Főleg nem a 8. dpo-n :) Mi több, akkor még tesztet csinálni is felesleges. Ne keseredj el, még simán tesztelhetsz pozitívat ebben a ciklusban is.
okt. 10. 08:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Mostmár 10 perc után kidobom... tudom, türelmetlen típus vagyok :) Köszönöm!
okt. 10. 09:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden facelle tesztem ilyen volt. Nem volt baba. Sott, idon belul is ott van. Ha poziziv akkor nem kell szet szedni, akarmilyen halvany is latni fogod:)

Es attol hogy a mai negativ, az nem jelenti azt h ket nap mulva nem lehet pozitiv.

okt. 11. 10:16
 16/20 A kérdező kommentje:
12. Dpon x-epil nagyon halvány pozitív. 13. Dpo ma 10es tesztek szép pozitívak. :)
okt. 15. 17:53
 17/20 anonim ***** válasza:
De jó, drukkolok hogy továbbra is minden ilyen jól alakuljon. :)
okt. 15. 18:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Ķöszönöm szépen!
okt. 15. 18:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Mikor mész dokihoz, minden rendben? ^^
okt. 27. 18:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Sajnos 4 nap késéssel megjött, nem erősödtek a tesztek és az utolsó napra negatív lett és megjött.... nem tudom próbálkozunk e még. 4. Gyerek lenne. Talán még egyszer utoljára.
okt. 28. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!