Pozitiv ovu teszt 2 napig?
Figyelt kérdés
Tegnap este 5kor teszteltem egy pozitiv LH tesztet, meg is masztam a paromat ennek oromere. Ma napkozben ereztem eroteljes szurasokat a jobb petefeszkembol. Ma is teszteltem este 5kor, es megint pozitiv. Nem kene ilyenkor mar negativnak lennie?okt. 7. 19:08
1/9 anonim válasza:
Nekem is 2 napig pozitív volt. Mi az első pozitív, majd az első negatív napon voltunk együtt és sikerült.
2/9 A kérdező kommentje:
Nektek fiu lett vagy lany? En sajna mar 2 vetelesen vagyok tul, es ahogy neztem eddig mindketszer az ovu elott par nappal voltunk egyutt, sajna mindketto elment.. most probalkozunk mashogy, hatha igy jobban maradni akar. :D
okt. 7. 19:56
3/9 anonim válasza:
Ó, sajnálom :( Remélem, hogy most majd összejöjjön Nektek!
Nekünk fiú lett.
1-es voltam
4/9 A kérdező kommentje:
Koszi, mi is remenykedunk. :)
okt. 7. 20:04
5/9 anonim válasza:
Én is így jártam, bár már ismerem annyira az lh tesztjeim, hogy az első pozitív napon csak lassan erősödött a teszt csík....a második napon meg kb 2 perc alatt kétcsíkos lett.
Mi csak az első pozi napon voltunk együtt, másnap el is keseredtem. Erre 14 hetes vagyok és ma tudtam meg, hogy kislányunk lesz :)
Hajrá nektek is :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem mindket napon kellett 3-5 perc, ma talan picit lassabban erosodott... fene se tudja, annyira nem figyeltem azert. :) De holnap megint tornazunk akkor. :D
okt. 7. 21:14
7/9 anonim válasza:
Az a biztos, holnap is legyetek együtt mindenképpen. Már a tegnapi is valószínűleg jó időben volt, a holnapi csak a ráadás, még egy kis esély adtok neki.
Drukkolok!
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez a tervem. :D En is szurkolok Nektek, ha belevagtok ebben a honapban. Kitartoan kell probalkozni, mert azzal legalabb az eselyt megadjuk, hogy sikeruljon. :)
okt. 8. 08:43
9/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, rossz helyre irtam a kommentet. Nektek gratulalok a kislanyhoz. :)
okt. 8. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!