Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt lehet 3 napig...

Ovulációs teszt lehet 3 napig pozitív? Ez betegségre utal?

Figyelt kérdés

Ez a 4. hónapom hogy lh tesztelek, eddig mindig mutatta szépen az lh csúcsot, csak 1 napig volt pozitív az lh tesztem.

Most viszont nem lett pozitív a szokásos időben a teszt, csak napokkal később, viszont ez a 3. nap hogy pozitív, nem akar elhalványulni.

Ez normális? A 13. ciklusnap óta tesztelek, általában a 14 vagy 15. napon szokott pozitív lenni. Most viszont később is lett az és nem halványodik.

Valakinek volt már ilyen?

[link]

2024. ápr. 3. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
2024. ápr. 3. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
2an lehetett lh csucs, a mai pár árnyalattal vilagosabb, hiába erős 2 csíkos
2024. ápr. 3. 12:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is egy hangyányit világosabbnak látom a másik 2-höz képest, de azért még pozitívnak számít. Eddig mindig dél körül csináltam a teszteket, de lehet, hogy most este is csinálok egyet, hogy holnap délig ne bolonduljak meg :/
2024. ápr. 3. 12:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi 1-es, akkor ez éppen még belefér a normálisba, de holnap már mindenképpen negatívnak kell lennie.
2024. ápr. 3. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Napi egyszer kell tesztelni, delutan, elotte ne pisilj 2 oraig.
2024. ápr. 3. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
En volt napi 3x teszteltem es éjszaka lehetett lh csúcs, amit reggel elcsiptem, de délután mar nem volt annyira erős mint reggel.
2024. ápr. 3. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Létezik hogy one step lh teszt semmit sem jelez csak egy ciklus alatt nagyon halványan, a facelle meg 2napja kb ugyanolyan halványat? Ez mit jelenthet?
2024. jún. 5. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi derült ki a 3 napig pozitív tesztekből?

Hasonló cipőben járok, nekem is 3. napja pozitív. Elvileg van ilyen, hogy plateau jellegű LH csúcs, de nem tudom, hogy mikorra várható/várható-e egyáltalán ilyenkor ovuláció…

okt. 16. 17:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy csak most válaszolok, gondolom már nem nagyon aktuális.

A 2-án lehetett az ovulációm, mert ahhoz a naphoz képest 14 napra jött meg a menstruációm. Bár szerintem ezt ennyire pontosan nem lehet belőni. Az én kérdésem akkor inkább arra irányult, hogy nem kóros e az, hogy ilyen sok napon át erős az lh teszt. De szerencsére úgy tűnik nem és tényleg volt ovulációm, mert utána meg is jött abban az időpontban amikorra vártam. (Vagyis nem vártam).

nov. 26. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!