Ovulációs teszt lehet 3 napig pozitív? Ez betegségre utal?
Ez a 4. hónapom hogy lh tesztelek, eddig mindig mutatta szépen az lh csúcsot, csak 1 napig volt pozitív az lh tesztem.
Most viszont nem lett pozitív a szokásos időben a teszt, csak napokkal később, viszont ez a 3. nap hogy pozitív, nem akar elhalványulni.
Ez normális? A 13. ciklusnap óta tesztelek, általában a 14 vagy 15. napon szokott pozitív lenni. Most viszont később is lett az és nem halványodik.
Valakinek volt már ilyen?
Kedves Kérdező!
Mi derült ki a 3 napig pozitív tesztekből?
Hasonló cipőben járok, nekem is 3. napja pozitív. Elvileg van ilyen, hogy plateau jellegű LH csúcs, de nem tudom, hogy mikorra várható/várható-e egyáltalán ilyenkor ovuláció…
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, gondolom már nem nagyon aktuális.
A 2-án lehetett az ovulációm, mert ahhoz a naphoz képest 14 napra jött meg a menstruációm. Bár szerintem ezt ennyire pontosan nem lehet belőni. Az én kérdésem akkor inkább arra irányult, hogy nem kóros e az, hogy ilyen sok napon át erős az lh teszt. De szerencsére úgy tűnik nem és tényleg volt ovulációm, mert utána meg is jött abban az időpontban amikorra vártam. (Vagyis nem vártam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!