Lètezik 5 nappal a menstruàció előtt pozitív teszt? Volt màs is így?
Figyelt kérdés
Màr kèt napja tesztelek, erősödni nem erősödik, viszont halvànyan pozitív. Kicsit aggödom aztmiatt, hogy ennyire koràn pozitív, nehogy kèmiai legyen .szept. 28. 20:07
11/15 A kérdező kommentje:
Itt a tesztem. Nagyon sajnàlom akivel ez törtènt, ès fèlek , hogy nàlam is mi lesz. Csütörtökön lenne a nem vàrt napja, ezèrt is furcsállom, hogy hamar kimutatta.
szept. 29. 11:13
12/15 anonim válasza:
Szép pozitív a teszted, de tényleg bármi lehet. Sokan nem is tudják teszt nélkül, hogy elindult valami, csak egyszerűen menstruálni kezdenek. Amúgy én is alig bírtam ki, hogy ne korán teszteljek.🙂 Reméljük nálad minden rendben lesz és baba lesz.😊
13/15 anonim válasza:
Kérdező. Szerintem ne hallgass itt a válaszadókra, mert nyomorult mind. Egy értelmes választ nem tud adni.
Kretének!
14/15 anonim válasza:
Igen letezik hogy 5 nappal elotte pozitiv hiszen nem a menstruaciohoz kepest valos a teszteles eredmenye hanem a peteerest koveto napok a lenyeg. De amit biztosan tudunk az a nem vart napja.
15/15 anonim válasza:
Igen, nekem is 5 nappal nemvárt előtt lett halványan pozitív mikor sikerült a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!