Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lètezik 5 nappal a menstruàció...

Lètezik 5 nappal a menstruàció előtt pozitív teszt? Volt màs is így?

Figyelt kérdés
Màr kèt napja tesztelek, erősödni nem erősödik, viszont halvànyan pozitív. Kicsit aggödom aztmiatt, hogy ennyire koràn pozitív, nehogy kèmiai legyen .
szept. 28. 20:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Feltöltenèk kèpet a tesztről , de nem tudom hol kell.
szept. 28. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Minek tesztelsz ilyen hamar ? Várd ki az 5 napot.
szept. 28. 20:16
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
9. dpon nem is lehetne erősebb csak halvány. Teljesen rendben van, hogy akkor már van halvány pozi teszt. Semmit nem jelent, de ha félsz a kémiaitól inkább ne tesztelj korán és akkor ki se derül, hogy volt.
szept. 28. 20:16
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Biztos pozitív az a pozitív?
szept. 28. 20:30
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Én fordítottan tudom

Ovu után 8 nappal egyértelmű pozi volt a tesztem és napról napra erősödött.

szept. 28. 20:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen tènyleg pozitív kèt teszt is, csak halvànyan.
szept. 28. 21:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a "baj", hogy elindult valami, de megmarad-e az majd kiderül. A korai tesztelés ezért veszélyes. Lelkileg rossz, ha beleéli magát az ember. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
szept. 28. 21:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is korán teszteltem mindig. Mindegyik terhességnél 9.dpon pozitív lett, de másodiknál a 10.en volt egyértelmű.

Ilyenkor tényleg nem lehet mit csinálni, mint várni. Elsőnél hamar kaptam progeszteront mert kérte dokim a vérvételr és nem volt jó így adtak. Másodiknál mensi napján elkezdtem barnázni, azt hittem ennyi volt, de ott is egyből írtak progeszteront, amitől másnap megszűnt a barnázás. (Vele jelenleg még terhes vagyok.)

Korai tesztelésnek pont az a hátránya, hogy nem tudni mi lesz belőle még.

szept. 29. 02:06
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Ide tudsz képet feltölteni majd bemásóni és ide kommentba beírni a linket

szept. 29. 09:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
2 hete ugyanígy jártam. Mensi előtt 2 nappal halvány pozi teszt, nem erősödött és 2 nap késéssel megjött 😞 cb digitális is kimutatta 1 nap késésnél, hogy 1-2 hete fogant + x-epil, predictor halvány pozi volt
szept. 29. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!