Lètezik 5 nappal a menstruàció előtt pozitív teszt? Volt màs is így?
Figyelt kérdés
Màr kèt napja tesztelek, erősödni nem erősödik, viszont halvànyan pozitív. Kicsit aggödom aztmiatt, hogy ennyire koràn pozitív, nehogy kèmiai legyen .szept. 28. 20:07
1/15 A kérdező kommentje:
Feltöltenèk kèpet a tesztről , de nem tudom hol kell.
szept. 28. 20:08
2/15 anonim válasza:
Minek tesztelsz ilyen hamar ? Várd ki az 5 napot.
3/15 anonim válasza:
9. dpon nem is lehetne erősebb csak halvány. Teljesen rendben van, hogy akkor már van halvány pozi teszt. Semmit nem jelent, de ha félsz a kémiaitól inkább ne tesztelj korán és akkor ki se derül, hogy volt.
5/15 anonim válasza:
Én fordítottan tudom
Ovu után 8 nappal egyértelmű pozi volt a tesztem és napról napra erősödött.
6/15 A kérdező kommentje:
Igen tènyleg pozitív kèt teszt is, csak halvànyan.
szept. 28. 21:12
7/15 anonim válasza:
Az a "baj", hogy elindult valami, de megmarad-e az majd kiderül. A korai tesztelés ezért veszélyes. Lelkileg rossz, ha beleéli magát az ember. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
8/15 anonim válasza:
Én is korán teszteltem mindig. Mindegyik terhességnél 9.dpon pozitív lett, de másodiknál a 10.en volt egyértelmű.
Ilyenkor tényleg nem lehet mit csinálni, mint várni. Elsőnél hamar kaptam progeszteront mert kérte dokim a vérvételr és nem volt jó így adtak. Másodiknál mensi napján elkezdtem barnázni, azt hittem ennyi volt, de ott is egyből írtak progeszteront, amitől másnap megszűnt a barnázás. (Vele jelenleg még terhes vagyok.)
Korai tesztelésnek pont az a hátránya, hogy nem tudni mi lesz belőle még.
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
2 hete ugyanígy jártam. Mensi előtt 2 nappal halvány pozi teszt, nem erősödött és 2 nap késéssel megjött 😞 cb digitális is kimutatta 1 nap késésnél, hogy 1-2 hete fogant + x-epil, predictor halvány pozi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!