Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Tíz perce csinálta...

Mit tegyek? Tíz perce csináltam egy tesztet.Amíg vártam, elmentem még egyszer pisilni, és a vécépapíron sötét vér, és darabok voltak. Ez más mensi, ugye?

Figyelt kérdés

15-ik napon vagyok peteérés után, teszteljek-e, kérdeztem nemrég.

Clearblue, halvány, de pozítiv.

Amíg vártam, elmentem még egyszer pisilni :), és a vécépapíron sötét vér, és darabok voltak. Ez más mensi, ugye?

A dokim nem elérhető...

Már volt egy vetélésem. Viszont van egy doboz Duphastonom, a barátnőmnek váltottam ki, mert neki felírták, hogy ne vetéljen el.

Használjam? Ő azt mondja, igen. Azt írják, 4 tabit kell bevenni fenyegető vetélés esetén. Vagy inkább hagyjam a fenébe?

:( :(

Valaki, ha tud, adna tanácsot?

2009. jan. 7. 16:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is nagyon sürgősen keress egy másik orvost, mert lehet, hogy valóban baba van, csak van egy kis vérzés, és erre gyógyszert kellene szedned, meg sokat pihenned és nem lenne semmi gond! De telefonon ezt megállapítani! Meg már miért ne mehetne el a kicsi, persze nem ezt szeretné senki, de ha esetleg így van, akkor meg kellene hogy vizsgáljon, hogy kitisztultál e rendesen, meg ilynek! Már hogyne ágyazódott volna be, vagy pont az, hogy nem tudott rendesen, de akkor is, lehet hogy ott a baba és egy gyógyszeres kezelés megmentené, sokan jártak már így de a 12. hét után már nem volt semmi gond! Ez eszméletlen, gyorsan keress másik orvost!!!

2009. jan. 8. 09:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Tegnap délután elkezdtem görcsölni, és beindult rendesen a vérzésem, mára leesett a hőm is.

A doki azt mondta, valószínűleg terhesség volt, el kell kezdenem a Clostilbegyt-et, és ha lesz szép nagy tüszőm, akkor kapok majd Utrogestant, ami segít majd a babának.

Még egyszer köszönöm mindenkinek, nagyon jól esett az aggódásotok, remélem a továbbiakban minden rendben lesz!

Szép napot mindenkinek!

2009. jan. 9. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert a továbbiakban!
2009. jan. 11. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!