Ha az ovulációm 13.-án volt,mikor tesztelhetek LEGHAMARABB?
Figyelt kérdés
Kérem a kötöszködők ,miért kéne előbb tesztelni ,kíméljenek!!szept. 23. 11:12
11/11 anonim válasza:
Akkro nem ajánlott minden nap együtt lenni, ha a párod spermiuma nem a legjobb. Akkor kétnaponta jobb.
Én most úgy lettem terhes, hogy a pozitív LH teszt előtti napon voltunk együtt. Azon a napon is pozi volt, ezért voltunk aznap együtt, aztán másnap gyorsabban kijött a csík, így kicsit el is kenőttem, hogy na akkor nem sikerült a tökéletes nap... sajnos a férjem ment ki külföldre dolgozni, í]y nem is voltunk máskor együtt. Szóval egy együttlét elég is volt, csak kellett a jó időzítés. Ne görcsölj rá ennyire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!