Mikor tesztelhetek leghamarabb hogy biztosra menjek a kapott eredménnyel?
Párommal menstruáció előtt közvetlen egy héttel voltunk együtt. Igen lehet mondani, hogy az már ovuláción túl van, de nem is első szempontunk a gyerekvállalás volt. Azóta eltelt egy hét (szombaton volt egy hete) és már 4 napja késik a menstruációm. Már akár most is tesztelhetnék, vagy várjam meg az aktus utáni 14 napot?
Túlságosan türelmetlen vagyok. Igaz, nem volt tervben a gyerekvállalás, de örülni fogunk annak is ha ez most összejött. :)
Köszi előre is a segítséget!
Szerintem ha kesik akkor csinalhatsz tesztet
Ha negatív lesz és mégsem jön meg, csinálnék másikat akkor amikor letelik a 14 nap.
Nekem pont akkor volt peteérésem mikorra vártam hogy megjöjjön. Két hete teszteltem pozitívat! 😊
Szóval bármi megtörténhet. Drukkolok!
Nekem 11. Dpo-n már pozitív volt.
A csalódás miatt érdemes várni, mert ha korán pozitív, attól még lehet sajnos kémiai terhesség.
De bevallom, én nem bírtam várni. :) Az a hónap nekünk minden mindegy alapon ment. 😅
Gyors jelentkezek, hogy ma reggelre 5 napos késéssel viszont megjött :/
Egyelőre nem vérzek nagyon, csak alig egy kicsit, szóval most már valóban nem tudom mi történik. Hiszen annyi helyről hallani, hogy van egy kis vérzés beágyazódáskor, vagy van akiknek megjön 1-2 nap erejéig a legelején nagyon minimális kis vérzéssel. Azt viszont biztos, hogy nem fektetek bele sok reményt most már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!