Most akkor vajon mikor lehetett peteérésem?
Figyelt kérdés
Elvileg a kalkulátor 15 vasárnapra írta!
Az ovulációs teszt viszont 12-13 is erős 2 csík volt!!
Együtt is voltunk!!
Viszont vasárnap megijedtem meg ilyen nyákos véres izét töröltem ki magamból 2 x is,aztán ahogy jött el is múlt!
Lehet ez volt a peteérés??
szept. 19. 17:56
1/12 anonim válasza:
Szerintem igen.
Nálam is már előfordult, hogy ilyen nyákos volt peteéréskor
2/12 anonim válasza:
13-án volt lh csúcsod, azt jelzi az ovuteszt. Utána kb 36 órán belül reped a tüsző. Néha előfordul, hogy a tüszőrepedés pici vérzéssel társul. Nekem mondjuk soha nem volt ilyen, de ez egy létező dolog. Sok sikert a babához.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos nem lesz baba!
12,13,14 is együtt voltunk!
De azt mondták jobb ha már bent várják a kisfickók
szept. 19. 18:32
4/12 anonim válasza:
Miről beszélsz? 13 volt lh csúcs, rá két napra ovu, tehát pont jókor voltatok....nem repedéskor kell egyútt lenni, hanem előtte....amikor pozi az lh teszt. Tehát jókor voltatok együtt.
5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
Igazad lesz!
Mikor csinálhatok tesztet??
szept. 19. 18:55
6/12 anonim válasza:
Ovuláció után 11-12 nappal, 10-es teszttel.
Azaz szeptember 26-27.
7/12 anonim válasza:
Szerintem meg inkább akkor, ha elmarad a menstruációd, már 1-2 napja. Akkor lesz biztos az eredmeny
8/12 A kérdező kommentje:
Amíg nem derül ki ha lesz is valami egy- két pohár vörösbor árthat?
Mert esténként szoktunk néha
szept. 19. 20:18
9/12 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem. Egyesek szerint akadályozhatja a beágyazódást. Én nem gondolnám. Legalábbis 1 pohárról nem, meg ha nem rendszeres. Ami viszont (sajnos) bizonyított tény, hogy az alkohol nagyon káros a női hormonháztartásra.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem azért de hány gyerek született egy-egy jó átmulatott éjszaka után??!!
szept. 20. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!