Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet így esélyünk vagy már...

Lehet így esélyünk vagy már most jobb ha inkább elengedem ezt a hónapot?

Figyelt kérdés
12-én volt pozitív az ovutesztem, 9én és 13án tudtunk együttlenni
szept. 14. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Ha 12-én volt pozitív az ovulációs teszted, akkor valószínűleg 13-án volt ovulációd. Legkésőbb 14-én reggel. Mert a teszt az LH csúcsot mutatja, onnantól 24-36 óra maga a tüszőrepedés.

A spermiumok általában 2-3 napig életképesek, de van esély 4-5 napra is. A 9-ei együttléthez képest 4 nap múlva volt ovuláció. Nem lehetetlen, csak kevesebb rá az esély.

A 13-i együttlét még jó lehet. A petesejt valószínűleg 13-án napközben kiszabadult nálad, és az még 12 óráig megtermékenyíthető. Tehát van erre is esély, hogy még éppen elkaptátok.

Az ovulációs tesztet viszont még folytasd. Attól még, hogy pozitív volt, nem igazolja, hogy meg is repedt a tüsző. Azt orvos látja, vagy te magadnak hőmérőzésből. Szóval még tesztelj, és legyetek együtt ezután is, amikor tudtok. Mert ki tudja, tényleg megrepedt-e 13-án, lehet, hogy csak próbálkozott a szervezet, nem tudni.

szept. 14. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk ilyen napokkal nem sikerült. 9- túl korai az átlagnak, 13 meg lehet már késő. De egyáltalán nem lehetetlen. Szóval nyugodtan reménykedj :) Sok sikert!
szept. 14. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én elengedtem azt a hónapot, amikor az egyetlen próbálkozás után 3 nappal még tök negatív volt az ovuteszt. Tovább nem is néztem, mert elfogyott és fölösleges lett volna újat venni.

Most itt kalimpál a kiságyban. 3hetes😁

szept. 14. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív ovu teszt napján másnap és harmadnap voltunk együtt így lett sikeres az a hónapunk.
szept. 15. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!