Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok, hany eves kor alatt...

Csajok, hany eves kor alatt NEM szabad nogyogyasznak felirnia tini lanyoknak fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés
Angliaban most megengedtek hogy szuloi engedely nelkul mar 13 !!! eves kiscsajok is szedhessek de csak 1 havit kaphatnak, utana a tovabbi "adagot" csak orvosi konzultacio utan kaphatjak meg.
2010. nov. 3. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Uristen. Mien világot élünk. 13 évesen még nem is mensziztem. Ezek lesznek már ki égve 30 éves korukra. Semmiben nem látják meg a szépséget. Tiszta érdektelenek meg depressziósak a mai fiatalok. (32 éves vok.)
2010. nov. 3. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
15 éves kortól szülői engedély nélkül felírják. Épp tegnap olvastam a nőgyógyásznál.
2010. nov. 3. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:
14 évesen már felírják. Sajna a kislányomnak muszáj volt íratni, mert állandóan 2 hetente jött meg neki, és már rosszul volt a sok vérveszteségtől. És az orvos tanácsára szedi már 2 éve. Nemsokára remélem leteheti, és helyre áll a rend nála. Remélem majd óvszerrel fog védekezni, ha eljön az idő.
2010. nov. 3. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi Skóciában élünk 3 hete voltam az első ultrahangomon bejött egy csaj az anyjával beszélgettünk 20 hetes terhes a csaj és 14 ÉVES!!!!Itt nálunk ez olyan gyakori hogy ilyen fiatalon szülnek mert itt nem veteti el!Kicsit figyeltünk a párommal
2010. nov. 4. 16:48
 15/15 A kérdező kommentje:
De durva. Mindjart hanyok. :(
2010. nov. 5. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!