Csajok, hany eves kor alatt NEM szabad nogyogyasznak felirnia tini lanyoknak fogamzasgatlot?
Figyelt kérdés
Angliaban most megengedtek hogy szuloi engedely nelkul mar 13 !!! eves kiscsajok is szedhessek de csak 1 havit kaphatnak, utana a tovabbi "adagot" csak orvosi konzultacio utan kaphatjak meg.2010. nov. 3. 12:26
11/15 anonim válasza:
Uristen. Mien világot élünk. 13 évesen még nem is mensziztem. Ezek lesznek már ki égve 30 éves korukra. Semmiben nem látják meg a szépséget. Tiszta érdektelenek meg depressziósak a mai fiatalok. (32 éves vok.)
12/15 anonim válasza:
15 éves kortól szülői engedély nélkül felírják. Épp tegnap olvastam a nőgyógyásznál.
13/15 anonim válasza:
14 évesen már felírják. Sajna a kislányomnak muszáj volt íratni, mert állandóan 2 hetente jött meg neki, és már rosszul volt a sok vérveszteségtől. És az orvos tanácsára szedi már 2 éve. Nemsokára remélem leteheti, és helyre áll a rend nála. Remélem majd óvszerrel fog védekezni, ha eljön az idő.
14/15 anonim válasza:
Mi Skóciában élünk 3 hete voltam az első ultrahangomon bejött egy csaj az anyjával beszélgettünk 20 hetes terhes a csaj és 14 ÉVES!!!!Itt nálunk ez olyan gyakori hogy ilyen fiatalon szülnek mert itt nem veteti el!Kicsit figyeltünk a párommal
15/15 A kérdező kommentje:
De durva. Mindjart hanyok. :(
2010. nov. 5. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!