Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a durva és...

Szerintetek ez a durva és állandóan fennálló fáradtság érzés, jó jel lehet?

Figyelt kérdés

Két terhességen már túl vagyok, egyiknél sem éreztem kb ennyire az elejen semmit sem. Az elsőnél fejfájásom volt így ott majdnem 7.hetesen vettem észre csak hogy terhes vagyok, a többi tünet hányinger stb utána jött. A második terhességet elég korán észrevettem ott viszont inkább csak émelygés volt a jellemző.

Most viszont napok óta durván álmos vagyok, tegnap konkrétan ahogy munkából, suliból hazajöttünk elaludtam a kanapén. Nem izgulok,vagy pánikolok,majd sikerül amikor sikerül. Elvileg jövő hét közepén kellene megjönnie. A másik tünetem az erős hüvelyváladék, ez is fura,mert bugyin nincs nyoma,és nincs fertőzésem, mert nem viszket,nem ég csak olyan szokatlan, eddigi hónapokban nem volt ez soha.

De a legerősebben a fáradságot érzem mintha sose lenne elég amennyit alszom és mindenhol is fáj.

Köszönöm a válaszokat. :)

szept. 12. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem kifejezetten terhes tünet.
szept. 12. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első két terhességnek nem lett jó vége ? Arra akarsz kilyukadni, hogy ha erős tüneteid vannak akkor megmarad a terhesség? Ha igen, szurkolok de nincs összefüggés.
szept. 12. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is rohadt álmos vagyok, mégsem vagyok terhes

Inkább az időjárás változás lesz a ludas nem pedig terhesség.(Vagy valami vírus kapdos.)

szept. 12. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Ma a férjem is aludt munka után, holott nem szokott. Egész héten ásitozott délutánonként.

Lehet holnap csináltatok egy tesztet vele.

szept. 12. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban nem kifejezetten terhességi tünet. Én is szoktam így lenni, okozhatja időjárás változás, hormonok, esetleg vmi betegség, vitamin hiány. Amúgy is korai lenne még bármilyen terhességi tünetnek jelentkeznie.
szept. 12. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem 1 heted van mensiig, még a közelébe se vagy a terhességnek, hát még a tüneteinek.

Nálunk minden kolléga dőlt jobbra balra ezen a héten....ez most a hirtelen időjárásváltozás számlája. Most 10 hetes terhes vagyok, de csak a 8. Héten indult az elalszok és fáradt vagyok állapot. Első terhességnél is kb akkor. Addig pont fordítva üzemeltem, mint a bagoly pár óra alvás után fent voltam és nem tudtam aludni.

Amiket leírtál még nem terhes tünetek. Azok majd kb 4-5 nap múlva jöhetnek, amikor már hcg is van.

szept. 13. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!