Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hihetek a tesztnek?

Szerintetek hihetek a tesztnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy két éve próbálkozunk a párommal mindent megtettünk szinte hogy össze jöjjön a pici de rendszertelen ciklus mellett kicsit nehézkes.

Áprilisban voltam dokinál mondta kezdjem szedni a premens tablettát napi 2re mert hol 20-90 nap között jött csak meg.

Április óta szedtem ahogy mondta kétszer is megjött 21 napra a menstruációm. Augusztus 4.en szintén a 21. Napon volt két napig tartó enyhe vérzés féle de nem mondanám menstruációnak.

Augusztusban 26 és 31. Én voltunk együtt a párommal hosszabb távollét miatt sajnos viszont 5.en negatívat teszteltem 9.en meg már ilyet : [link]

Hihetek neki hogy össze jött végre?🤞

De ha az augusztus 4 menstruáció lett volna akkor a 26 késő lenne peteeresre nem?

Köszönöm ha valaki reagál rá és elolvassa ezt a regényt.

szept. 12. 15:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Elvileg minden rendben pajzsmirigy oké

Voltam dokinál áprilisban mert cisztara gyanakodtam ugyanis van már egy 8eves kisfiam és amikor vele terhes lettem 8.5 cm es cisztam volt a petefeszkemben ami halaisten felszívódott de a doki csinált ultrahangot is azt mondta halaisten nincs egy darab sem.

Nagyon vékony a nyálkahártyám 51. Napon volt 3mm kb mint menstruáció után 3. Nap erre dupla adag E vitamint kellett szedtem ami elég sokat segített de még mindig nem állt helyre a ciklusom.

Mondták a súlyom is befolyásolhatja 166/78 kg vagyok amiben lehet valami mert amint sikerül fogynom kezd be állni a ciklusom 28-35 nap közé. Bár érdekes az emberi szervezet mert vannak nálam nagyobb súlyú emberek és náluk nem okoz gondot a rendszertelen menstruáció.

Most pont egy olyan korszakban vagyok hogy jobban oda figyeltem a kajara szedtem a vitaminokat és el kerültem minden cukros édes dolgot.

szept. 13. 06:45
 12/30 A kérdező kommentje:

[link]

Ma reggeli teszt ☺️☺️😍

szept. 13. 07:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne éld bele magad nagyon, mert ez sajnos nem úgy tűnik, hogy megfelelő ütemben erősödne. A 9-edikei teszthez képest szerintem ennek már ennél sokkal erősebbnek kellene lennie....
szept. 13. 15:26
 14/30 A kérdező kommentje:
Élőben látványos az erősödés szép rózsaszín a csík csak a kép nem adja át.
szept. 13. 16:56
 15/30 A kérdező kommentje:

[link]

Csak nem bírtam magammal. Késő délutáni ☺️🤞én azért bizakodó vagyok.

Szeptember 30 ra kaptam időpontot dokihoz. Remélem addig minden rendben lesz.

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

szept. 13. 18:04
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bár mi "csak" 11 hónapja próbálkozunk, nagyon hasonló a történetünk! :)

Nekem július 29-én jött meg utoljára, szeptember 2-án volt a tüszőrepedésem, előtte 31-én voltunk együtt a párommal. Ma reggel teszteltem egy halványat, de egyértelműt. Valószínű én is 30-án megyek a dokimhoz :) És még a testsúlyunk is hasonló..

Drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen! :)

szept. 13. 20:36
 17/30 A kérdező kommentje:

Jajj de jó 😊🤞drukkolok neked is .

Majd írj azért ahogy jönnek a tünetek miket tapasztalsz és hogy mi volt a dokinál 😁♥️

szept. 13. 20:41
 18/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez sajnos halvány. Kívánom a legjobbakat, de inkább ne éld bele magad. Tapasztalból írom, hidd el. Csak halkan reménykedj.

A fogyás mindenképpen előny lenne, csak így tovább, tartsd az életmód váltást! Legyél büszke magadra minden egyes leadott kilóért.

"két éve próbálkozunk a párommal mindent megtettünk szinte hogy össze jöjjön a pici de rendszertelen ciklus mellett kicsit nehézkes."

A 20-90 napos ciklusaid mitől vannak, mi az oka, kiderült? Mit mondtak a meddőségiben? Nem gondolkodtatok még a rásegítésen, például inszemináció?

szept. 13. 20:48
 19/30 anonim ***** válasza:
Woow! A digitális egyertelmu!:))
szept. 13. 21:18
 20/30 A kérdező kommentje:

18 as nem gondolkoztunk annyira rajta nem is voltunk rá stresszelve amikor kedvünk vagy időnk volt együtt voltunk az augusztus volt rosszabb etéren mert sokat dolgoztunk így csak 3x volt időnk egymásra de úgy latszik sikeres volt valamelyik alkalom 😊 mindenesetre a clearblue teszt kicsit megnyugtatott de igazán nyugodt csak akkor leszek amikor a doki azt mondja minden rendben korának megfelelő és jó helyen van.

A ciklusom kb 18 éves koromban alakult ki ilyenné q fogamzásgátló miatt.

Amint nekiálltam szedni 30+ kg jött rám abba kellett hagynom több fajtát próbáltam mindenre így reagált a szervezetem utána ingadozott a súlyom 49-89 között

Akkor lettem terhes a kisfiammal mikor fogytam 78 rol 55 re 2015 Ben

Most is le ment egy kb 10 kg szóval nálam sajnos a plusz súly ennyire be kavar.

Nem volt peteeresem nem jött meg és vékony volt a nyálkahártyám az 51-54. Napon is 3mm volt.

szept. 13. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!