Szerintetek hihetek a tesztnek?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy két éve próbálkozunk a párommal mindent megtettünk szinte hogy össze jöjjön a pici de rendszertelen ciklus mellett kicsit nehézkes.
Áprilisban voltam dokinál mondta kezdjem szedni a premens tablettát napi 2re mert hol 20-90 nap között jött csak meg.
Április óta szedtem ahogy mondta kétszer is megjött 21 napra a menstruációm. Augusztus 4.en szintén a 21. Napon volt két napig tartó enyhe vérzés féle de nem mondanám menstruációnak.
Augusztusban 26 és 31. Én voltunk együtt a párommal hosszabb távollét miatt sajnos viszont 5.en negatívat teszteltem 9.en meg már ilyet : [link]
Hihetek neki hogy össze jött végre?🤞
De ha az augusztus 4 menstruáció lett volna akkor a 26 késő lenne peteeresre nem?
Köszönöm ha valaki reagál rá és elolvassa ezt a regényt.
És most milyen?
Ha 3 nap alatt erősödött, akkor van ok a bizakodásra...
Elég hülyén jeleníti meg nem éles a kép pedig amikor fotóztam jó volt
09.05-09.09-09.12 én azaz a legerősebb a mai az első 5.ei pedig negativ teljesen.
Rendszertelen ciklusnál az tök mindegy mikor menstruáltál utoljára, ha nem követed ovuteszttel nem tudhatod mikor van ovulációd.
Az augusztus 31-edikei együttléthez ez a teszt pont stimmel, ha akkor volt ovud akkor a szeptember 9. az 9.dpo, a 12. meg 12.dpo, pont ilyen erősségűnek kell lennie. Mondjuk ha tesztelsz még 2 nap múlva, első pisiből annak azért már sokkal erősebbnek kell lennie ahhoz, hogy egy egészséges terhességnek nézzen ki a dolog.
Köszönöm szépen.
Két naponta csinálok azért tesztet biztos ami biztos és kb két hét múlva el megyek dokihoz is ha addig nem jön meg és nem lesz semmi gond. Köszönöm a válaszokat ☺️
Drukkolok, hogy erősödjön a teszt 2 nap múlva!
20-90 napos ciklus, az durva, hát azzal nem lehet tervezni. Kiderült, mi az oka, hormonális betegség, pajzsmirigy, ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!