Megjött a menstruációm, ugye nem vagyok terhes?
Sziasztok! Bocsássatok meg emiatt a buta kérdés miatt, viszont nem olyan rég kezdtem nemi életet élni és szeretnék pár tapasztaltabb embertől tanácsot kérni.
3 nap késéssel jött meg, 2. nap reggel teszteltem egy negatívat. A vérzésem érdekes volt, az első napon nagyon erős, majd a másodikon és harmadikon szinte alig véreztem. (plussz még volt egy barnázós napom) Egyébként mindig kb. 4 napig szokott tartani, csak most ijesztő hogy jóval kesevebb volt 2 nap mint a megszokott.
4 napja múlt el a vérzés, a melleim viszont ha megnyomom fájnak. Egyáltalán nem olyan intenzíven mint mielőtt megjött, viszont nyomásra érzékenyek kicsit. (Ez is érdekelne hogy normális e) az alhasam pedig minimálisan szurkál.
Érdemes még tesztet végeznem, vagy ha nem múlnak a panaszaim keressem fel a nőgyógyászom? Állhat e terhesség a háttérbe vagy valószínűleg egészen más lehet a probléma?
(Óvszerrel védekeztünk egyébként, utána pedig megnéztük és nem szakadt ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!