Biosynex 10-es terhességi teszt szokott szellemcsíkos lenni? Egyértelműen látszik a 2. csík, de a színe nekem nem egyértelmű. Srácaim szerint lilás.
Figyelt kérdés
Nem várt előtt készült, ovu nem tudom mikor volt.szept. 6. 13:46
4/21 A kérdező kommentje:
Bocsi a képért,szét kellett szedjem, mert maszatos volt. Azóta elhalványult,megvilágítva látszik csak. De várok pár napot az a biztos.
szept. 6. 14:30
5/21 anonim válasza:
Elég halvány, de a színe a képen egyértelműen pirosas.
6/21 anonim válasza:
Gratulálok! Szerintem pozitív.
Azért a körmöd majd vágd le.
7/21 anonim válasza:
Ez még negatíb.Van ott valami,de gondolom ha nem szedtem volna szét,akkor ennyire se látszana.Ez még lehet simán a reagens helye is,vagy egy kémiai terhesség is.Szerintem várj egy vagy két napot,és ismételj.Ha nem sajnálod a pénzt a tesztre, és nagyon kíváncsi vagy,akkor lehet naponta is próbalkozni.
8/21 A kérdező kommentje:
3 kisgyerekkel,sok állattal vagyok itthon... azért olyan a körmöm XD.
Csináltam az évek alatt már kb száz tesztet,de ez a fajta nekem új,a peppino az is csíkos,de az az volt akkor is mikor nem volt baba.
szept. 6. 15:26
9/21 A kérdező kommentje:
6-7 dpo-n ma délután pozitívat teszteltem. ;) halvány ,de szemmel látható.
szept. 11. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!