Szerintetek mikor lenne érdemes együtt lenni a férjemmel?
Nagyon szeretnénk kistesót.A ciklusaim 29-31 naposak. Ma vagyok a 15.napon a tegnapi LH teszt nagyon halvány 2.csíkot mutatott,
A ma délutáni LH teszt pozitív lett, nagyon erős 2.csíkkal. A reggeli hőm 3 napja emelkedik.
Ma este /éjszaka vagy holnap reggel érdemes lenne már rápróbálni, vagy elég holnap este?
A nyákom nem az a tökéletes még, nyúlik de nem az a tojásfehérjeszerű.
Köszönöm szépen.
Nyomassátok ma is, holnap is és utánna is egy nappal!
Mi is számolgattuk, aztán számítás után 2-3 napra jött össze.
Aktus után emelkedj fel "gyertyába" és ne mozogj utánna egy kis ideig... Úgy értem ne menj ki pisilni stb.
Hajrá 🍀😁
Ma este mindenképpen, ha tudtok 😊 Holnap reggel is érdemes.
Holnap este is akár, de a holnap reggel az már bőven elég önmagában, pláne ha ma is együtt tudtatok lenni.
Holnapután pedig csak ha van kedvetek, maximum már megtörtént az ovuláció, és csak jók érzitek magatokat.
Az LH csúcs maximum 12 óráig tart, azt kaptad el a pozitív ovulációs teszttel. Vagy csütörtökön napközben lesz ovulációd, vagy legkésőbb pénteken reggel.
A petesejt pedig még életképes 24 óráig, amiből az első 12 órában megtermékenyíthető, azt még elkaphatjátok egy csütörtöki együttléttel.
Pozi tesztes nap a legjobb időpont, másnap a ráadás :)
Sajnos alapvetően igaz az is, hogy amikor jól esik, de pl nálunk fontos volt az időzítés, mert a férjem 4 napokat volt külföldön, így 3 ciklusban sem tudtunk együtt lenni ovukor... így amikor itthon volt még mondtam is neki, hogy ma lehetünk fáradtak, de mindenképp legyünk együtt. Össze is jött a baba. Mivel van már egy gyermekünk, így sokszor ő is pont akkor nem alszik el, vagy 10 percenként szól, hogy ez a baja az a baja, ilyenkor már nincs hangulata együttlenni egy párnak. Szóval van az a helyzet mikor na gyere drágám, ha akarjuk ha nem. Egy jó kapcsolatban úgy is megjön egymáshoz a kedv :)
Köszönöm a segítségeteket.
Ma már halványabb volt a 2.csík az LH teszten. Lejjebb esett a hőmérsékletem és tegnap délután óta szurkálást érzek. Remélem összejön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!