Mitől lehet halvány pozitív a teszt, ha biztos nem terhesség okozza?
Figyelt kérdés
2 hónapja halvány pozitív lett a terhességi tesztem, de aztán nem erősödött, meg is jött. Most megint halvány pozitív a teszt, és megint nem erősödik. Már arra gondolok, hogy ez nem is kémiai terhesség, hanem lehet, hogy folyamatosan halvány pozitív lenne a tesztem, ha hónap közben csinálom is. Szoptatok, úgyhogy elég összevissza jön meg, a 28. nap körül szoktam kezdeni tesztelni. Letroxot szedek csak, de az nem okoz fals pozitív tesztet.szept. 4. 17:29
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem is pozitív a teszt,csak annak látod.
Pl a reagens helye látszik.
2/7 babyboom567 válasza:
És voltál dokinál az előző pozitív tesztnél?
-
3/7 anonim válasza:
Vagy rosszul látod, vagy valami gond van, ciszta is produkál pozitív hcg tesztet. Kövi tesztelésnél is ezt látod, menj dokihoz. De nagy kérdés mennyire halvány a teszt, nem lehet fotózni vagy fotón is szépen látszik csak nem egyforma a két csík?
4/7 anonim válasza:
Szerintem csak a reagens helyét látod.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál, mert egy hét múlva megjött. Szerintem erősebb a reagens helyénél, halvány, de fotózva is jól látszik. Vagy hát nem tudom, relatív, hogy ki szerint mi egyértelmű. Mindenesetre nem kell forgatni és nézegetni, hogy lásd, és rózsaszín is. Lehet ilyen erős is a reagens helye? Most megint megjött azóta, kértem időpontot az orvostól, hogy biztos ne valami baj legyen.
szept. 9. 15:28
6/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ha terhes lennél,az már több hónapos terhesség lenne. Az meg már full rózsaszín lenne a teszten.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, pláne, hogy meg is jött. :)
szept. 11. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!