Mikor éreztétek, hogy jöhet a kis tesó? Mi volt az a pont? Vagy miért nem jön a következő baba?
Nagyfiam 15 éves,5 éves volt,amikor úgy érzetem,jó lenne neki egy tesó. Így van egy most 10 éves kisfiam is.
Majd 37 évesen nagyon szerettem volna újra babázni és vágytam egy kislányra nagyon. A második próbálkozós hónapba megfogant a lányom,most lesz 3 éves :)
Nekem ők a mindeneim,a két nagyfiam sokat segített a kislányom körül,és a mai napig húzzák-nyúzzák🙈
13 hónapos volt a kisfiam amikor elkezdtünk próbalkozni, 15 hónapos volt amikor teherbe estem.
De a kisfiam igazi kampány gyerek, ha vissza gondolok a vele eltöltött 18 hónapra, nem egy, hanem 10 gyereket is válallnék. De majd meglátjuk, hogy a húga mennyire tesz minket próbára :)
Kis korkülönbséggel szerettünk volna testvért, plusz én szeretnék majd visszamenni dolgozni. De azt meg nem akartam egy munkáltatóval sem eljátszani, hogy 1 év után bejelentem, hogy "Hopika, terhes vagyok"
A másik, hogy 35 éves lettem idén, nekem ez volt a lélektani határ gyerekvállalás szempontjából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!