Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy ebben a hónapban volt egy kémiai terhességem. Viszont mivel még bennem volt a remény egy 25-ös teszttel csináltam együtt, ami szintén halványan pozitív lett. Ilyet még nem tapasztaltam és nem is értem, hogy ha a 10-es teszt már csak halványan pozi, akkor a 25-ös, hogy lehet szintén az?

[link]

szept. 4. 08:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Illetve akinek volt már kémiai terhessége megírná, hogy kb hány nap, mire kiürül a HCG és megjön? Szörnyű ez a bizonytalanság.
szept. 4. 08:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

hol tartasz a ciklusodban? mikor kellene megjönnie?

Nekem am volt ilyen tesztem, terhesség nélkül is.

szept. 4. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Ez 2 megatív teszt.
szept. 4. 08:48
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Előző menstruáció szerint hétfőn kellett volna, peteérés alapján ma. De hétfőn volt egy ezeknél sokkal jobban látható pozitív tesztem, azért is látom, hogy ez már nem fog tovább menni.
szept. 4. 08:52
 5/10 A kérdező kommentje:

#3 Mind a kettő pozitív. Ha szeretnéd át teszem neked negatívba, hogy lásd, bár feleslegesnek gondolom. Igyekeztem jó szögben fotózni, de sokat butít a képfeltöltés. De mind a kettőn ott van a halvány rózsaszín csík.

De itt nem is ez a lényeg, hanem a hozzá kapcsolódó kérdésem.

szept. 4. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ez a fajta 25-ös teszt sokszor volt ilyen baba nélkül is. Ezeken szinte nem is látszik semmi. Én a kémiaiban se lennék biztos. Lehet épp kifogtál egy olyan 25-ös tesztet ami hibás és véletlen egybeesés, hogy a 10-es is pont halvány. Nem gondolnám túl.
szept. 4. 09:12
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Fentebb írtam, hogy volt pozitív tesztem, pontosan kettő is. Egyet hétfőn csináltam, egyet meg előtte vasárnap, de a kettő között nem volt különbség. Mivel pe szerint ma lett volna a menstruáció első napja ezért csináltam még egy 10-est és egy 25-öst!
szept. 4. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:
1 hét késéssel jött meg 2 hèt után lett teljesen negativ a tesztem.
szept. 4. 09:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban halványodtak a tesztek, akkor igen ez kémiai. Pár nap és megjön. Változó kinek mikor ürül ki teljesen a hcg. A testtek alapján 2 nap múlva full negatív teszted lesz. Sajnálom, hogy így alakult.
szept. 4. 09:50
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 Köszönöm!

#9 Nagyon szépen köszönöm!

Pont pénteken tervezek csinálni majd még egy tesztet, remélem akkor az már teljesen negatív lesz, de azt sem bánnám, ha addigra megjönne.

szept. 4. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!