Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges igy a terhesseg?

Lehetseges igy a terhesseg?

Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedek, most vagyok a szunet 3.napjaban. A 18.szem bevetele utan kb egy oraval lagyabb szekletem volt, de minimalis, es azt a tanacsot kaptam, hogy ilyen esetben nem szukseges potolni a gyogyszert, mert nem minosul hasmenesnek es egy ora utan meg nem kerul a vastagbelbe a hatoanyag, hogy hasmenessel kijonnon. A tegnapi es mai nap folyaman azonban minimalis barnazast tapasztalok, a melleim is fajnak, ugy ahogy szoktak mielott megjon. Ma suru vizelesi ingerem is van. Utoljara tegnapelott voltam egyutt a parommal megszakitassal, ami tudom hogy nem vedekezes, de fogamzasgatlo mellett talan mondhato annak.
jún. 20. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Mi van? A fogamzásgátló mellett mi az hogy megszakítással védekezni? A gyógyszer hat a placebo tabletták alatt is. Vagy arra gondolsz hogy a néhány napos terhesség tüneteit érzed már? Kicsit utána kéne olvasni hogy működnek a dolgok
jún. 20. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Fogamzásgátló mellett is teherbe lehet esni, az egyik kolléganőmnek így lett a lánya, viszont 2 nap után még nincsenek tüneteid. Még 2 hét után sem.
jún. 20. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az egy lágyabb szèklet az nem hasmenés, sőt még a kettő sem. Hanem egy normàlis wc-zés. Tehát azzal foglalkozni nem kell.

Ha már a 3. gyógyszermentes napon vagy akkor hamarosan megjön és a tünetek már a pms tünetei.

Nem is értem, hogy merül fel ezek után a terhesség.

Nem úgy leszel terhes, hogy bumm kihagyok egy szemet( te ugye ki sem hagytál) hanem érni kezd a petesejt ami nem 1 napos folyamat egy ciklus alatt hanem 10-14 nap majd megreped stb…

Szóval ha elfelejtetted volna bevenni azt az egy szemet akkor sem lennél terhes.

De te bevetted és voltál wc-n ami egy tök normàlis dolog.

Ezt a megszakításos történetedet sem értem igazàn. Mi volt vele a cél?

Mert ha napokig még a víz is kijön belőled vagy antibiotikumot kell szedned akkor kell kiegészítő védekezés, ami ugye nem a megszakítás. Hanem pl óvszer.

Ezzel csak pont a jó résznèl szakítottátok meg a dolgot, de értelme semmi sem volt.

Olvasgass a női ciklusról.

És ha legközelebb tènyleg lesz hasmenésed vagy antibiotikum kúrád akkor vagy nem szexelsz vagy óvszert húztok rá, ha nem akarsz gyereket. Érted már a lényeget?

jún. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!