Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Abba a hibába estünk, hogy a barátom miután elment megtorolte a kezét mert arra is jutott majd kb 10p múlva ugyanazzal a kezével nyúlt hozzám, 23 órán belül esemény utáni tablettát vettem be. Majd rá 1 hétre volt enyhe pecsételő vérzésem. Majd ezt követően az nap voltunk együtt mikor meg kellett volna nekem jönnie, a barátom nemiszervét izgattam majd amíg ő felhuzta az ovszert kimentem pisilni és úgy éreztem nagyon sok nedvem van ezért megnéztem, tehát oda nyúltam magamnak.. Nem nagyon foglalkoztam vele, mert azt hittem ennyitol kb kizárt, hogy teherbe eshetek viszont 2 hét késés után vereztem 1 napot, majd ebben a hónapban most kellett volna megjonnie de most sem jött meg. Csináltam aktus utan 22 nappal egy 20-as érzékenysegu tesztet amit nem legelső vizeletbol viszont full negativ. Viszont a teszt a nővéremnek csak a 2. Hónapban mutatta ki valamiért.. Nőgyógyászhoz időpontom van de csak 23.-án tud fogadni..szept. 3. 08:26
1/2 anonim válasza:
Az esemény utáni hónapokra teljesen felborítja a hormonháztartásodat, utána jó ideig felesleges számolgatni, hogy általában mi, hogy szokott lenni.
2/2 anonim válasza:
Semmi baj nincs. Nem vagy terhes, az esemény utáni tabletta egy hatalmas adag hormon, rendesen meg tudja kavarni a rendszert. Amúgy mi lenne, ha normálisan védekeznétek és nem kellene félni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!