Szombaton megyek 3 pontos cukorterhelésre?!
Mire számítsak?
Kicsit félek mert egyetlen vénám van amit mindig szuratok mikor vérvételre megyek!!
De azért 3x szúrni egyetlen vénát kicsit gáz!
Amúgy hogyan működik
A menetét leírná valaki??
Köszönöm szépen
Nekem is nagyon kicsi a vénám, de meg tudták szúrni három helyen, profik, ki vannak erre képezve. Egymás alatti "helyekből" vette le a nővér a vért, ugyanabból a kis vénából. 5 percig rászorítottam mindig a kis pamacsot, minden alkalom után.
Branül ekkor nem volt, bár tök jó ötlet. (Hidd el, abból sem folyik folyamatosan, rengeteg branült kaptam már, műtéteknél, jól ki van találva.)
Zenét, videókat hallgattam, mert nem szabad mozogni. Vagy olvass, lapozgatás nem nagy mozgás.
Neked komolyan hiszti tárgya, híg 2 órát ülnöd kell? Hogy mehettél így első osztályba?
A 12-es kommentedre csak annyit, hogy a stílus maga az ember :)
A többiek már leírták. Ne mozogj és ne igyál közben, max 1-2 kortyot. Amúgy 2 órát simán el lehet ülni. Én tefonoztam, összeraktam mit kell még venni a picinek, lehet sorozatot nézni, videókat. Vigyél fülest mindenképpen.
Amúgy nekem második gyerekkel a terhelés egy kis mini szünettel ért fel :D 2 óra mikor csak magam vagyok. Megterveztem a nagy szobáját (ikea bútor ltervező), mert a nagy bútorai mennek a picinek. Úgyhogy elrepült hamar a 2 óra.
16 vagyok
Azt elfelejtettem, hogy nekem van, hogy csak egyik karomat szúrják. És ritkán fáj a 3. Szúrás. De ha jó a nővér akkor nincsen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!