6 dpo-n megjött. Ez milyen hormonális zavarra utal?
Totál döbbenet. 23.napon volt pozi az LH tesztem. Most vagyok a 29-en és megjött.
Ez mire utal? Az világos,hogy durva hormonális kuszaság van mögötte,de ennyire. Mio inozitolt szedtem ebben a ciklusban, annyira pattanásos lettem tőle,mint eddig soha.
Kérdező, kicsit muszáj pontosítani, bocsi: nem 6 dpo-n jött meg.
Az ovulációs teszt az LH csúcsot mutatja. Onnantól 24-36 óra a tüszőrepedés.
Ha a 23. napon volt pozitív az ovulációs teszt, akkor a 24. napon ovuláltál, vagy a 25. nap reggelén. Ha a 29. napon megjött, akkor nem 6 dpo-n jött meg, hanem a 4. vagy 5. dpo-n.
Biztos, hogy pozitív volt az ovulációs teszt a 23. napon, és csak akkor? Nem fotóztad le őket? Végigtesztelted ovulációs teszttel a teljes ciklust? Egészen a 8. naptól, a mai napig? Biztos, hogy csak a 23. napon volt pozitív?
Nekem 4 ciklusom hasonlo volt, vegig teszteltem a ciklusokat, de legkesobb a 7.dpo-n megjott. Az ovum cn 18-21 kozott mozgott. Mar volt idopontom dokihoz, de messze volt, igy vettem Premenst, mert azt ajanlotta egyszer. Az 5.ciklusban mar nem jott meg, pozitiv lett a tesztem🙂
De szerintem erdemes megnezetni ha meg egy honap ilyen lesz, hatha ciszta okozza, vagy lehet tenyleg a tesztek csaptak be es elobb volt ovu.
Nalam elvileg semmi gond nem volt, legalabb is cisztat nem latott amikor voltam nala. A terhessegem problema mentes “kop-kop”.
Es az ovum teljesen biztos, mindig teszt es nyák kombot kell figyelni es akkor tudni fogod🙂
Végig teszteltem igen,pont azért,mert össze-vossza jön meg. Mindig van. Mindig "rendben van" (doki szerint) de sosem tankönyvi, 28 napos. Hol 35,hol 30, hol 29.
Egészen addig nem volt pozitív,csak a 23.nap.
Ebben a ciklusban minden reggel éhgyomorra inozitolt ittam kb 15 napig. Azért csak addig,mert óriási cisztikus aknéim lettek,mint anno 19 évesen fog.gátló elhagyása után. Tehát valami borult most is.
Emiatt gondolom,hogy valóban csúszott az ovuláció is.
Premens tabin gondolkoztam,de minden ilyentől már tartok őszintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!