Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esemény utáni tablatta után...

Esemény utáni tablatta után nem jött meg, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Esemény utáni tablettát vettem be, azóta sincs vérzés de már aktus óta 19 nappal csináltam tesztet ami negatív lett. Majd csináltam aktus utan 22 nappal is nem első vizeletbol ami szintén negatív. A napokban kéne újra megjonnie de semmi előjele nincs, máskor ilyenkor már görcsölt a hasam.. :// a nődokim szeptember 20.-ra tudott időpontot adni. Érdemes lenne egy vérvétel? Lehet baba van csak a teszt nem mutatja ki?
aug. 26. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szinte kizárt, hogy baba legyen. Egyszerűen az eseményutáni egy annyira nagy hormonlöket a szervezetednek, hogy amiatt késik. Ha terhes lennél a teszt már mutatná. Mire mennél a dokihoz addigra meg fog jönni ne aggódj. Amúgy nekem volt, hogy görcsölt a hasam előtte és megjött, de volt olyan is, hogy semmit sem éreztem csak aznap mikor megjött úgyhogy erre ne alapozz.
aug. 26. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az esemény utáni tabletta felboríthatja a ciklust, így előfordulhat, hogy nem jön meg utána.

Én terhes lettem, pedig 4 órával az aktus után bevettem, de nekem pont akkor volt peteérésem is és már az aktus után 13 nappal erős pozitív tesztem volt, így nálad nem hiszem, hogy ez áll fenn.

aug. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!