Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Legutolsó menstruációm július 31.-től, augusztus 5.ig tartott

8 nap múlva kellene megjönnie

Azt tudni kell, hogy óvszer nélkül szoktunk szexelni, egy aktus szokott lenni, és még bőven mielőtt a férjem elmegy kézzel fejezem be, tehát sperma nem kerülhet a hüvelyembe. Viszont harmadik napja reggelente hányingerrel kelek, napközben többször is rámtör a hányinger, és a mellbimbóm is nagyon érzékeny, az is fáj, ha a ruha hozzáér. Én már szeretnêk babát, úgyhogy titkon reménykedek, hogy terhes lehetek. Ha az vagyok akkor hány hetes terhes lehetek?

Egyáltalán lehet terhesség ebből?

aug. 23. 22:42
 1/9 anonim válasza:
16%
Csinálj gyors tesztet vagy menj el orvoshoz
aug. 23. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Tehát a ciklus közepe óta terhes tüneteid vannak. Tudod mi a folyamata egy teherbeesesnek?
aug. 23. 23:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Tudom, hogy a teherbeeséshez több kell, de azért reménykedem, hogy hátha
aug. 23. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Leírtad hogy sperma nem kerül a hüvelyedbe...tehát akkor nem lehetsz terhes(esetleg az előváladéktól)

Illetve ha 8 nap múlva kellene megjönnie akkor még most nem is lehetne terhes tüneted,ha hányingered van az valami mástól lesz.

Általában az első jel hogy nem jön meg.

Csinálj tesztet,vagy érzékennyel vagy még várj pár napot azzal is.

aug. 23. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Igazából az nem igaz, hogy teljesen kizárt, hogy tünete legyen, mert ha esetleg korai beágyazódás történt, akkor már igenis érezheti a hormonszint növekedésének hatásait.

Nyilván viszont annak az esélye, hogy volt is előváladék, és teherbe is esett, és még korai beágyazódás is történt, vajmi kevés.

A hányinger és minden egyéb persze akármi más is lehet, meg kicsit úgy hangzik, hogy annyira szeretné a kérdező, hogy simán lehet, hogy bemagyarázza magának a tüneteket.

aug. 23. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem akarlak bántani,de tényleg így akarsz babát,hogy alapvető dolgokat nem tudsz...

Először azt hittem valami tizenéves,de amikor olvastam,hogy te már férjnél vagy....

Hihetetlen 😩

aug. 24. 02:08
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Tudom, hogy a teherbeeséshez több kell, de azért reménykedem, hogy hátha

De ha te babát akarsz, akkor könyörgöm menjen el benned a férjed ne húzza ki 🤦‍♀️

aug. 24. 06:35
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Aláírom, hogy te akarsz babát. És a férjed?

Mert ha ő még nem, akkor én nem hazárdjátékoznék. Megszületik majd nevelheted egyedül, mert te akartad. Benne van a pakliban. Nem 1 ilyen kérdést láttunk már itt is erről.

Ekőváladéktól is teherbe lehet esni, igaz ritka. Nekem sikerült. Mondjuk mi mind a 2en akartuk a babát, csak még a doki mondta, várjunk meg egy ciklust.

De ilyen korán nincs terhestünet. Azt a hcg okozza. Ha az jelen lenne a szervezetedben, akkor már a teszt is kimutatná. De mivel még a ciklus felénél jársz majdnemcsak, szinte kizárt h ez okozza.

aug. 24. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:

De könyörgöm, ovuláció körül kezdtél eszlelni magadon terhes tüneteket? Tanultál biologiat?

A másik szerintem, hogy titkon ne reménykedj, mert ha a párod nem akar gyereket, nagyon hoppon maradsz.

aug. 24. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!