Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel áll vissza a "normális" mensi? Ha nem jön meg, honnan tudhatom, hogy mikor van peteérés, ill. hogy van-e egyáltalán?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalat? Nekem már 25 napja késik...

Nov.15-én hagytam abba, utána 18-án meg is jött, de azóta semmi..

Már azt hittem, hogy örülhetek, de ma voltam orvosnál, ő mondta, hogy ez a szitu, várjak türelemmel...

2008. jan. 9. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :)) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövőhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok.

Sok sikert neked is! :))

2008. jan. 9. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem tabi után(vagyis hüvelygyűrűt használtam) az első hónap is percre pontos volt.A második már nem is jelentkezett,és reményeim szerint júliusig nem is nagyon találkozom a havi vendégemmel:D:D

De ahány nő annyi szokás.Barátnőmnek,még mindig nem állt helyre rendesen, pedig egy fél éve abbahagyta,valamelyik hónapban késik,másikban hamarabb megjön.Amúgy 3 hónapot szoktak mondani.

2008. jan. 9. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is aug. 22-én hagytam abba. A következő 2 mensi abszolút kimaradt, reménykedtem kismama vagyok, de sajna csalódnom kellett. Természetesen mindennap úgy éreztem, most meg fog jönni. Szenvedtem a tünetekkel: görcs, hangulatingadozás, mellfeszülés. Gondolhatod milyen ezt 60 napon keresztül elviselni:( Aztán a doki felírta a Norcolutot és Clostilbegyit, ezek segítségével rendesen megjött (3 nappal korábban), de most a köv. mensim újra 12 napot késett. Szintén újra reménykedtem. Szerintem kb. 6 hónap, mire helyre áll. Szóval ez van. Viszont megfogadtam, hogy soha többé hormon tabi! Barátnőm 4 évig szedte, és azóta is percre pontosan megjön. Hát nem vagyunk egyformák:)
2008. jan. 9. 18:52
 4/4 anonim válasza:
SziaIÉn áprilisban hagytam abba és lehet szerencsés vagyok de nekem 24 napra beállt a ciklusom!Hallottam rémhíreket én is hogy nem fog helyreállni,de hála az égnek nálam minden oké.Remélem nálad is!
2008. aug. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!