Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet megszakítással...

Hogyan lehet megszakítással teherbe esni abban az esetben, ha...?

Figyelt kérdés

- Ha a férfi tényleg kihúzza időben, (tételezzük fel)

- Ha nem a nő nemi szervére élvez,

- ha aktus előtt nem lehet a húgyvezetékében sperma, mert két aktus közt mosakodott és elment pisilni.

(Azt hittem, lehet előváladékban is sperma, de utánaolvastam, és alapból nem lehet.)

Akkor meg hogyan?

aug. 25. 01:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%

Webbeteg nem szakmai oldal. Csak bulvár.

Szakmai oldal:

[link]

És most már halgass!

aug. 25. 08:46
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Az én személyes tapasztalatom az, hogy csak hibával lehetséges. Két termékeny ember jó időpontban ha több aktus van és meg pisilni se megy el. De megfelelő körülményekben szerintem nagyon elenyésző az esély. Ha nem termékeny napokon egy olyan férfival aki tényleg időben kiveszi és egy aktus van. Ugy elenyésző a hibalehetőség. És igen tudom, hogy minden férfi azt mondja, hogy időbe kiveszi meg, hogy eddig sose volt baj de ez nem igaz mindig.
aug. 25. 14:37
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

Pontosan így gondolom én is.

aug. 25. 14:55
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Mi évtizedekig védekeztünk megszakítással sikeresen, pedig amikor akartuk, összejött a 3 gyerek is 1-2 ciklus alatt.
aug. 25. 16:01
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

A 11-es által linkelt tudományos cikk írja le korrekten. Sokkal inkább egy tudományos publikációnak kell hinni, mint egy mezei google keresés alapján kapott pl webbeteg találatnak. Az azokban található infók korábbi tankönyvi infókra alapoznak, nem biztos hogy naprakészek.

Én éppen úgy vagyok terhes, hogy megfeledkeztünk az óvszerről (én semmi különbséget nem érzek óvszerrel vs. nélküle a vége előtt), aztán férjem még “időben” rájött, hogy hoppá, az óvszer elmaradt. Szóval korrigáltunk és biztosan óvszerben élvezett el. Ez termékeny tüneteket mutató napon történt. Egyáltalán nem is aggódtam, csak aztán a várt vérzés előtt pár nappal gyanús tünetek kezdődtek, amik korábbi terhességre emlékeztettek, aztán nem jött meg. Akkor már számítottam rá, hogy pozitív lesz a teszt.

Tehát a férjem abba a kisebbségbe tartozik, akinek életképes spermája van az előváladékban is.

aug. 25. 16:18
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
Tehát a pearl index statisztikában az összes férfi szimplán hazudik hogy időben kihúzta?:) mondjuk nem lennék meglepve.
aug. 25. 16:44
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
Akkor sehogy. Az előváladék csak akkor tartalmaz spermiumokat, ha a húgycsőbe egy korábbi elélvezés miatt maradtak. Ha történik egy aktus, utána hiába mossa meg vagy pisil még lehet benne. De ha 4 napig pl nem csinálta akkor ha nem élvez beléd akkor 0% hogy terhes leszel.
aug. 30. 20:14
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

"aztán férjem még “időben” rájött, hogy hoppá, az óvszer elmaradt."

Óvszerbam a férfi nem érez semmit, tehat a férjed tisztába volt vele, hogy nincs óvszer rajta. Vagyis érez, de nem úgy mint kellene. Kb annyit érez, hogy a fityma a makkra mozog , ergo mintha kézzel huzogatnád neki. Szóval óvszer nélkül teljesen más érzes. Hazudott neked babám ;)

aug. 30. 20:17
 19/20 anonim ***** válasza:
55%

"életképes spermája van az előváladékban is"

Korábbi aktus miatt volt. Az előváladékot egy mirigy termeli. Az nem termelik spermiumot.

aug. 30. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ebből másolva:

[link]

“Actively mobile sperm were found in pre- ejaculatory penile secretion of 16.7% of healthy men.”

Ezeket a tanulmányokat kontrollált körülmények között vezetik le, kizárt, hogy történt előtte másik magömlés. Biztosan vizelni is elküldték a mintaadókat.

Az előváladékot a Cowper és Little mirigyek termelik és a húgycsőbe ürítik. Bár az egész húgycsövet átmossa a vizelet, mégis számos mérés bizonyította, hogy egyes férfiaknak az előváladéka tartalmaz életképes spermiumot.

Egy “mezei” wmdb cikk-ben is leírják ezt.

[link]

“There's a belief that the sperm in pre-ejaculate fluid are leftover sperm in the urethra from the last ejaculation. But even after passing urine several times after the last ejaculation, the pre-ejaculate contains sperm. Passing urine to wash out the urethra does not work to keep sperm out of pre-ejaculate.”

aug. 31. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!