Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett már ovulációm?...

Lehetett már ovulációm? Nagyon nem értem, hogy mi történik.

Figyelt kérdés

Kisfiam 13,5hónapos, kistesót tervezünk. Múlt hónapban eldöntöttük, h akkor belevágunk. A menstruációs ciklusaim 28-30 naposak. Menstruáltam szept.18-án, de sajnos az a hónap nem sikerült, mert október 16-án megjött. Most vettem ovu tesztet, h a biztosra menjünk. Elvileg az ovulációmnak október 30,31 vagy nov.1-jén kellett volna megtörténnie. DE!!! Az ovu teszt még mindig negatívat mutat. Peteérésem mindig megérzem, mert aznap nagyon szokott fájni a hasam (ez a terhességem előtt is íhgy volt, mert a kisfiam closytlbegittel sikerült, és ugyanilyen fájdalmam volt akkor is, amikor peteérésem volt.) Plussz a nyákom is jelentős mennyiségű szokott lenni és most még az sem volt.

Terhesnek meg azért nem gondolnám magam, mert most amikor októberben megjött, olyannnyira megvolt, h többször át is áztam, tehát ha egy baba megtapadni készült szerintem nem sikerült neki, mert erős volt a vérzésem.

Vagy a természet játszik velünk és pont mikor eldöntjük, h szeretnénk a 2. babát akkor nincsenek meg a jelek? Szerintetek mi lehet?

2010. nov. 2. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy kéne megint a Closty nem? Ovud nem volt eddig szerintem (abból amit leirtál).
2010. nov. 4. 13:54
 2/2 A kérdező kommentje:
igen, már én is elgondolkodtam rajta :((((
2010. nov. 4. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!