Pepino tesztről mi a véleményetek? Megbízható?
Figyelt kérdés
aug. 21. 14:01
1/9 anonim válasza:
Ha terhes vagyok ki fogja mutatni eros 2 csikkal. Ha halvany csikot latni rajta . .. az barmely teszten lathato
2/9 anonim válasza:
Nekem nem vált be,amikor nem voltam terhes,akkor is mindig kijött a 2.rózsaszín csík pillanatokon belül.
A többi teszt meg negatív volt.
Múlthónapba is becsapott,mostmár csak Predi vagy facelle.
Neked drukkolok hogy babát jelezzen!
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, pillanatokon belül kijött a láthatóan a halvány rózsaszín csík, csinàltam egy x-epilt, az meg negatív.
aug. 21. 14:06
4/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt múlthónapba. 3 teszt is pozitív lett a Pepinóból,már elkezdtem reménykedni,aztán az Xepil,Predi negatív lett. :(
Nagyon megbízhatatlan teszt.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez nagyon fura, na de mindegy. Majd kiderül mi lesz. Köszönöm a válaszokat! :)
aug. 21. 14:15
6/9 anonim válasza:
Nekem is fura volt,mert pillanarokon belül kijött,és még kettőt csináltam aznap.
Mind pozi volt :(
Másnap a többi negatív.
Akkor egy fb csopiba tudtam meg,hogy a Pepino mindig ilyen. Soha többet.
Mindenképp másik fajtával csinálj reggeli elsőből.
Drukk :)
7/9 anonim válasza:
Menyire halvány? Van képed ròla? Engem is becsapott párszor
8/9 anonim válasza:
A pepino tesztek sajnos mindig ilyenek, mindig látni a reagáns helyét halványan, én egyszer használtam múlt hónapban, a többi teszt negatív volt és meg is jött. Szóval nem érdemes, csak szívfájást okoz!
9/9 A kérdező kommentje:
Hát.. a végén megjött. Gondoltam, éreztem amúgy, de nyilván benne van az ember fejèbe, mikor meglàtja a rózsaszín csíkocskát.Tehát.. én sem ajánlom..
aug. 23. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!