Mi jellemző a teherbeesésre? Mit éreznek a nők az első hétben? Mi utal a terhességre?
Semmi. A terhessegi tunetek leghamarabb menstruacio korul jelennek meg, elsodlegesen az, hogy kesik.
Aztan meg a tobbi.
Ha most faj a hasa, akkor mastol faj. Mondjuk egy kezdodo hugyuti fertozes, mittudomen.
Pontosan, a menstruacio elmaradása az első jel.
Ami előtte van, azt nem lehet 100 százalékosan mondani, hogy a terhesség miatt van
Nyulkalodas alatt mit kell érteni?
Történt behatolás?
Elelveztel benne?
Mert ha nem akkor igencsak kicsi az esély a terhességre.
Semmit.
Mondjuk nekem nem voltak terhessegi tuneteim.
Es mensim is volt a megadott idoben igaz kevesebb gyengebb de volt. - nem veteltem el itt van mellettem a 22 eves gyerek
Csak én nem értem, hogy tulajdonképpen mit is csináltatok?
Mit nyúlkáltatok és hogy jártatok a végére? 😂 Ne most kezdj el szégyenlősködni, mert így nehéz megítélni, hogy egyáltalán jogos-e az aggodalmatok.
Az első terhességemnél 1 hét után volt beágyazódási vérzés, a másodiknál semmi különöset nem tapasztaltam. Apróbb alhasi szúrkálások pedig minden ciklusban voltak, terhességtől függetlenül.
Ha sexeltetek óveszer, fogamzásgátló és minden egyéb nélkül, és nem vetted ki mielőtt elmentél. Igen lehet terhes.
De ha csak nyúlkáltatok ahogy leirtad, én ez alatt a pettingelést értem, nemtudom mi más lehet a nyúlkálás..
Szóval a nyúlkálástól, a kezedtől nem lesz terhes 😅
Először is a legelső jel a mensi ki maradása.
Viszont azt irtad 1 hete volt a dolog 2-3 napja faj a hasa a has fajas utalhat a beágyazodásra is, ez a neten is fent van, sőt tapasztalatból irom.
Az első varandossagomnal fajdogalt a hasam napokig aztán mikor meg kellett volna jönnie hopp sehol semmi és jött a pozitív teszt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!