A ciklus 19-ik napján teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
A mensim 28 napos de néha 20 napos, viszont sohasem 35 napos, tehát ovulacio biztos, hogy nem volt a 19 nap környékén. Általában a 8-12 nap környékén érzem.
Tudom, hogy bármikor teherbe lehet esni, ezt szokták mondani, de van itt olyan, aki az ovulacios időszak után esett teherbe ?
#teherbeesés #19-ik napon
aug. 19. 11:54
1/4 anonim válasza:
Többször voltunk együtt a férjemmel 16-17 nap után és sosem lett belőle baba, nekem is 28 naposak a ciklusaim. Viszont ha nem akarsz vagy problémát jelentene, hogy mégis baba lenne az aktus miatt akkor ne kockáztass :)
2/4 anonim válasza:
Az ovuláció után még kb 24, de inkább csak 12 óráig megtermékenyíthető a petesejt, így "ovulációs időszak" után aligha fogsz teherbeesni.
3/4 anonim válasza:
Amennyiben követed is az ovut, úgy biztos, hogy ekkor már nem tudsz teherbe esni. Ha nem követed, akkor mindig lehet egy olyan, na most későbbre tolódik az ovu és így ugye később lenne a mensi, így lesz hosszabb ciklus. Akkor teherbe lehet esni. Nekem pl 33 napos ciklusaim vannak így nekem az az ideális nap babához.
Ha babát szeretnétek időben legyetek együtt, ha meg nem szeretnétek tessék védekezni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat megnyugodtam
aug. 19. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!