Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen esetben még lehet peteérés?

Ilyen esetben még lehet peteérés?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 16-án kellett volna lennie az ovumnak,de elmaradt a mindíg szokásos ovus fájdalmam(általában olyan erős,hogy fájdalomcsillapítót szedek)

30napos a menstruációm +- 2 nap.

Most ebben a hónapban nem teszteltem,mert a múlt hónapban nagyon ráfeszültem,így inkább nem is vettem.

Esetleg ti tapasztaltatok olyat hogy elmaradt a fajdalom de a tesztek és a hőmérő alapján volt ovu? (Még a nyákot sem nagyon tapasztaltam,maximum ma egy picit meg egy nagyon halvány alig érezhető kis görcsölést,de ez kb 1%a az eredeti pé-s görcseimnek)

aug. 18. 18:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, gyorsan potyogtem, nem a menstruációm 30 napos ,hanem a ciklusom. 🤣
aug. 18. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Én csak olyat tapasztaltam, hogy nem volt semmi ovus jel és az ovuteszt is negatív volt a szokott időben, meg napokkal utána is. Aztán elfogyott és nem vettem többet,mert már úgyis mind1, nem volt több próbálkozás.

Onnan tudom, hogy mégis volt ovum, hogy a hcg teszt viszont + lett és pár napon belül megszülöm 🤣

aug. 18. 19:02
 3/4 A kérdező kommentje:

De cuki! Gratulálok 😍 sok erőt neked!

Így van egy kis reményem,hogy nem marad el nekem sem 😁

Én is így vagyok a tesztelős dologgal,hogy semmi értelme számomra. Annak szuper aki képes objektíven kezelni a dolgot és nem belefeszülni, de szerintem nekem mentálisan többet ártott mint használt,így elengedtem..

aug. 18. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Köszi szépen😁 Én mindig teszteltem, az lett volna az utolsó esélyem, aztán puff, negatív ovutesztek. Mondom, jó, hagyjuk is, nem veszek tesztet, most hónapokig még úgyse lesz aktuális. Aztán tessék 🤷🏼‍♀️

Drukkolok neked is!🤞

aug. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!