Ilyen esetben még lehet peteérés?
Ebben a hónapban 16-án kellett volna lennie az ovumnak,de elmaradt a mindíg szokásos ovus fájdalmam(általában olyan erős,hogy fájdalomcsillapítót szedek)
30napos a menstruációm +- 2 nap.
Most ebben a hónapban nem teszteltem,mert a múlt hónapban nagyon ráfeszültem,így inkább nem is vettem.
Esetleg ti tapasztaltatok olyat hogy elmaradt a fajdalom de a tesztek és a hőmérő alapján volt ovu? (Még a nyákot sem nagyon tapasztaltam,maximum ma egy picit meg egy nagyon halvány alig érezhető kis görcsölést,de ez kb 1%a az eredeti pé-s görcseimnek)
Én csak olyat tapasztaltam, hogy nem volt semmi ovus jel és az ovuteszt is negatív volt a szokott időben, meg napokkal utána is. Aztán elfogyott és nem vettem többet,mert már úgyis mind1, nem volt több próbálkozás.
Onnan tudom, hogy mégis volt ovum, hogy a hcg teszt viszont + lett és pár napon belül megszülöm 🤣
De cuki! Gratulálok 😍 sok erőt neked!
Így van egy kis reményem,hogy nem marad el nekem sem 😁
Én is így vagyok a tesztelős dologgal,hogy semmi értelme számomra. Annak szuper aki képes objektíven kezelni a dolgot és nem belefeszülni, de szerintem nekem mentálisan többet ártott mint használt,így elengedtem..
Köszi szépen😁 Én mindig teszteltem, az lett volna az utolsó esélyem, aztán puff, negatív ovutesztek. Mondom, jó, hagyjuk is, nem veszek tesztet, most hónapokig még úgyse lesz aktuális. Aztán tessék 🤷🏼♀️
Drukkolok neked is!🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!