Progesterone exeltis és szex?
Valószínűleg buta kérdés nézzétek el nekem. Progesterone exeltist kell használnom este hüvelybe helyezve a ciklus második felében 10 napon keresztül.
Ha szexelünk az befolyásolja a felszívódást? Szex előtt vagy után használjam? Ha előtte akkor kb mennyi idő amikor már "nincs" ott :D
Köszönöm ha valaki tudja a választ :)
Alapvetően ilyenkor nem javasolt a szex, de egyébként azt a készítményt szájon át kell szedni, nem is értem miért hüvelyen..hüvelyhez mást szoktak felírni.
Amúgy ami megoldás, szex után használod csak, de ugye ezt elég pontosan azonos időben kell szedni.
Ezeket azért is este kell használni, hogy minél tovább legyél vízszintben, ezáltal később folyik ki, és több tud felszívódni.
Szóval szerintem utána már ne szexeljetek, inkább előtte.
2
Már miért ne lenne javasolt a szex? Honnan veszel ekkora hülyeséget?
És aki hosszú honapokig használja, gondolod akkor nem szexel?
Nekem reggel este kell. Reggel fekszem vele 20 percet és kész. Nem lehet órákat fetrengeni vele reggel.
Meg az azonos időt sem írja a betegtájékoztató.
És igen szájon át is lehet meg hüvelyben. Van aki rosszul lesz ha szájon át szedi. A hüvelyben meg jobb a felszívódása.
Kérdező, először szexelsz aztán valamivel később felteszed. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!