Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progesterone exeltis és szex?

Progesterone exeltis és szex?

Figyelt kérdés

Valószínűleg buta kérdés nézzétek el nekem. Progesterone exeltist kell használnom este hüvelybe helyezve a ciklus második felében 10 napon keresztül.

Ha szexelünk az befolyásolja a felszívódást? Szex előtt vagy után használjam? Ha előtte akkor kb mennyi idő amikor már "nincs" ott :D

Köszönöm ha valaki tudja a választ :)

aug. 18. 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyiván szex után rakd fel...
aug. 18. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

Alapvetően ilyenkor nem javasolt a szex, de egyébként azt a készítményt szájon át kell szedni, nem is értem miért hüvelyen..hüvelyhez mást szoktak felírni.

Amúgy ami megoldás, szex után használod csak, de ugye ezt elég pontosan azonos időben kell szedni.

aug. 18. 08:08
 3/10 A kérdező kommentje:
A doki mondta, hogy hüvelyben használjam nem magamtól találtam ki. Viszont azt nem mondta, hogy azonos időben kell használni.
aug. 18. 08:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket azért is este kell használni, hogy minél tovább legyél vízszintben, ezáltal később folyik ki, és több tud felszívódni.

Szóval szerintem utána már ne szexeljetek, inkább előtte.

aug. 18. 08:30
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

2

Már miért ne lenne javasolt a szex? Honnan veszel ekkora hülyeséget?

És aki hosszú honapokig használja, gondolod akkor nem szexel?

Nekem reggel este kell. Reggel fekszem vele 20 percet és kész. Nem lehet órákat fetrengeni vele reggel.

Meg az azonos időt sem írja a betegtájékoztató.

És igen szájon át is lehet meg hüvelyben. Van aki rosszul lesz ha szájon át szedi. A hüvelyben meg jobb a felszívódása.

Kérdező, először szexelsz aztán valamivel később felteszed. Ennyi.

aug. 18. 08:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Alapból én is úgy gondoltam, hogy utána célszerűbb.
aug. 18. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Én lombikos vagyok, cyclogest kúpot használtam, de hallottam már mástól is, hogy progesterone exeltis-et is szoktak felírni hüvelyi használatra. Illetve nekünk az orvos javasolta, hogy legyünk együtt a beavatkozás utáni napokon is (amikor a kúpot már kellett használni), szóval lehet mellette szexelni, de inkább szex után rakd fel, mert nekünk okozott is gondot a páromnál (húgycsőgyulladást), pedig este helyeztem fel a kúpot és reggel szexeltünk, de nyilván így is maradt a hüvelyemben a feloldódott kúpból.
aug. 18. 19:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor már mindenképpen utána fogom. Sikerült teherbe esned #7?
aug. 19. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, 4 sikertelen inszemináció után az első lombik sikerült. 😊
aug. 19. 22:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek 🥰
aug. 20. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!