Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon terhes lehetek?

Vajon terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet hogy mostanában igen rosszul érzem magam émelygek hányingerem van. 1,5-2 hónapja történt egy házi buli ahol a párommal nem védekeztünk és bennem élvezett el. Azóta a mensim se olyan mint volt úgy értem kevesebb mint azelőtt volt. Terhességi tesztek semmit nem mutatnak jó nőgyógyászt pedig nem sikerült még találnom a környéken.

Pár napja volt meg a mensim akkor is talán 7-8db tampont használtam el összesen de azok se teltek úgy meg alig v.reztem…

Ezen belül mostanában nagyon megnövekedett az étvágyam és feszülnek a melleim már a melltartót se éppen tudom elviselni..

aug. 14. 04:14
 1/3 A kérdező kommentje:

Az lemaradt hogy

20/N

aug. 14. 04:15
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
Negatív a terhességi teszt, tehát nem vagy terhes. Amúgy teljesen mindegy milyen tüneteid vannak, ha a teszted negatív, ugyanis magát a terhességi tüneteket nem a benned növekvő pár miliméteres embrió okozná, hanem a HCG hormon, ami ha van akkor a teszt pozitív. Egyébként az is teljesen normális, hogy van amikor kevesebb a menstruáció, a nagy étvágy meg aztán főleg nem a terhesség elejére jellemző, sőt
aug. 14. 04:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ😊
aug. 14. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!