Mitől lehet 4 napon át pozitív az ovuteszt? Tojásfehérjés nyák volt a 13. cn-on, akkor és azóta is pozitív az ovuteszt, viszont nyák csak 2 napig volt.
Nem attól van sztem, hogy máskor csináltad. Amúgy a teszt csík erőssége változik? Ha erősödik, akkor majd az első negatív napon lesz peteérés. Nálam is volt úgy sokszor, hogy napokig volt "pozitív" a teszt, de az utolsó pozitív mindig úgy nézett ki, hogy a teszt csík sokkal erősebb volt a kontroll csíknál és a következő napon már negatív.
(Biztos tudod, csak leírom, hátha, ugye tudod, hogyha van második csík, de az halványabb a kontroll csíknál, akkor negatív a teszt?)
Köszi a választ!
Igen, tudom, hogy akkor pozitív, ha minimum olyan erős a tesztcsík, mint a másik. Most mind a 4 nap egyforma erős a tesztcsík, tehát nem erősödik és erősebb a kontrollcsíknál is. Korábbi hónapokban csak 1 napon volt ilyen erős a második csík, ezért nem értem, hogy mi lehet ez.
Szia!
megjött 2 nappal hamarabb. Még mindig nem tudom, mitől lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!