Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves mindenki Mit jelenth...

Kedves mindenki Mit jelenthet ha hajszál vékony Piros színű vér van a wc papíron? Körülötte áttetsző fehér folyás

Figyelt kérdés

Hónapok óta próbálkozunk a kis testvérrel. Első baba is 5 hónap után sikerült. Mostanában mindig hamarabb jött meg 1-2 nappal, és előtte barnás folyasom volt. Holnap kellene beteg legyek de eddig semmi. Normális színű áttetsző folyasom van, közte volt egy hajszál vékony Piros fojas

Voltam néhány hónapja nőgyógyásznal mindent rendben talált

Lehet ebből baba még?

aug. 11. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

Persze, teljesen elfogadható. 😅

Kérjen az elnézést, akinek nem 4 általánosa van.

aug. 12. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#10, mi neked a frusztráltság abban, ha megkérdezem merre használják ezt a kártékony kifejezést a menstruációra? Miért jelent ez egyáltalán problémát számodra? Sok nő az ilyen hozzáállás miatt sincs normális kapcsolatban a testével, azt sem tudja épp mi történhet vele, mi a normális, stb. A frusztrációt én inkább a te válaszodban érzem.
aug. 12. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Biztos úgy van ahogy mondod :D

Kisvárosban élek, itt sem használják így a menstruációt, de pl. nagymamamtól hallottam így. Ő falun él.

Attól, hogy a társadalom szerint nem így kéne használni ezt a kifejezést, az nem azt jelenti, hogy mindenkinek ezt el is kéne fogadni.

Magyarázd bele persze kedves utolsó :D egész egyszerűen ez egy régies szóhasználat. Fogadd el, pont. :)

aug. 12. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!