Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves mindenki Mit jelenth...

Kedves mindenki Mit jelenthet ha hajszál vékony Piros színű vér van a wc papíron? Körülötte áttetsző fehér folyás

Figyelt kérdés

Hónapok óta próbálkozunk a kis testvérrel. Első baba is 5 hónap után sikerült. Mostanában mindig hamarabb jött meg 1-2 nappal, és előtte barnás folyasom volt. Holnap kellene beteg legyek de eddig semmi. Normális színű áttetsző folyasom van, közte volt egy hajszál vékony Piros fojas

Voltam néhány hónapja nőgyógyásznal mindent rendben talált

Lehet ebből baba még?

aug. 11. 12:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Semmit sem jelent.

És milyen betegséget vársz holnapra? Influenzát, hányós-hasmenős vírust, vagy netán valami rák komolyságút?😳

aug. 11. 12:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg fog jönni.
aug. 11. 12:46
 3/13 A kérdező kommentje:
A menstruációmat nem várom..
aug. 11. 12:49
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
A menstruáció megléte nem betegsége egy reproduktív korban lévő nőnek. Micsoda káros népi badarság ez a megnevezés. Az lenne baj, meg betegség jele, ha nem jönne, és vagy nem rendszeresen, vagy nagyon fájdalmasan. Merre hívják betegségnek a női lét egyik legtermészetesebb velejáróját?
aug. 11. 13:53
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
#4. Még mindig elég sok helyen vidéken, ami nem feltétlen baj, csak azt nem értem, hogy egy anonim oldalon hogy nem képes valaki KÖZNYELVET használni.
aug. 11. 14:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg fog jönni.

"Holnap kellene beteg legyek de eddig semmi."

Mivel nincs holnap. Egyébként a vércsík pont valami.

aug. 11. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Menstruaciot jelzi, elkezdett levalni a nyalkahartya.. 2,5 evig probalkoztunk ekkor vettem eszre ezt a jelenseget.
aug. 11. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Fojas b.szki! FOJAS!!!!! És ennek már van 1 gyereke...
aug. 11. 17:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Ly-al írják.
aug. 11. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

Tyű micsoda nyelvtan zsenik és okosok vannak itt (is).

Teljesen elfogadható, ha valaki úgy beszél ír, ahogy szeretné. Ha neki betegség, akkor betegség. Vidéken, régen használták ezt a kifejezést, de nektek amúgy nem mindegy?Értettétek, hogy mit szeretne kérdezni.

Frusztrált idióták hada...

Kedves kérdező!

Valószínűleg ebből menstruáció lesz :/

aug. 12. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!