Egy hét késés után baj, ha a tesztcsík nem olyan erős, mint a kontroll csík? (25 HCG érzékenységű tesztnél)
Nem. De az, hogy naponta tesztelgetsz, nem fog változtatni a terhesség kimenetelén.
Azt meg pláne nem értem, hogy mi a franc értelme van kettő teszttel is tesztelgetni
Nem feltétlenül. Nekem még 40ezres vérből vett hcg-nél is halványabb volt kicsit a tízes! Előtte meg meg se közelítette.
Mostanában megszülöm.
Nekem a 25-ös X-epilen egyszer lett egyforma a két csík (akkor teszteltem először és utoljára), nem sokkal utána megállt a fejlődésben, missed ab lett a vége.
A fiammal több hét késésnél sem lett egyforma az X-epil két csíkja, pedig már akkor szép erős volt a Facelle, mikor meg kellett volna jönnie...
Nekem a 25os meg kb 2 hétig halványabb volt mint a kontroll csík. Nem erdemes nézegetni egyébként.
Az első terhessegemnel én is nézegettem és a 25os is szépen erősödött és a hcgm is 78ezer volt mégis missed ab lett a vége.
Ugye? Van, akinek kevesebb választódik ki vizeletben. Például nekem is. Épp etetem a kis halvány csíkom😁
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!