Elmaradt mestruáció másnapján milyen HCG érték a megfelelő? Megyek pénteken is, hogy duplázódik-e, csak így előzetesen általában mi a megfelelő?
Figyelt kérdés
aug. 7. 19:38
1/6 anonim válasza:
100 fölötti érték már jónak mondható, de óriási különbségek lehetnek. Mennyi lett?
2/6 A kérdező kommentje:
375.7 lett.
aug. 7. 19:44
3/6 anonim válasza:
Az bőven jó. Nekem 290volt és az is soknak számít és bőven gyorsabban is nőtt, mint kéne, mint utóbb kiderült. Valószínűleg ikreknek indult, de egy maradt.
4/6 anonim válasza:
Az értéked teljesen szuper :) nekem 17.dpo 253 volt és kevesebb mint két nap alatt duplázódott. 3 vérvételen voltam.
Holnap megyek uh-ra, nagyon izgulok.
Az értéked szép masszív, haladjon így tovább :)
Jó egészséget neked és a legjobbakat kívánom :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a válaszokat! Nagyon izgulok, pénteken megyek újra, utána csak 21-én dokihoz.
Gratulálok én is Nektek!
#4 hajra a holnapi uh-hoz! Ha van kedved írd meg mi volt. :)
aug. 7. 20:06
6/6 anonim válasza:
4+4 hetesen 1500 korul volt. Többször nem nézték.
Ekkor volt egy uh is, ahol látszott a petezsák.
Előzmények miatt mennem kellett amint kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!