Mostmár nem értek semmit! Ki tapasztalt ilyet? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
Ezért nem kellett volna tesztelned mint a bolond.
Egy teszt bőven elég.
Ne tesztelj többet. Nekem egy hete orvos mondta, hogy ezzel az erősödik/nem erősödik dologgal nem kell foglalkozni mert egyáltalán nem ad reális képet a terhesség fejlődéséről. Ha két csíkos terhes vagy, azt meg hogy alakul majd az orvos tudja megmondani kb 2-3 hét múlva. (Ha nincs vérzés, erős fájdalom) Addig mindennel csak feleslegesen bosszantod magad. Ha elmegy úgysem tudsz mit tenni, ha marad akkor pedig feleslegesen szétidegeskedted magad.
Ez egy nagyon bizonytalan időszak tudom (én is benne vagyok) és nagyon nehéz ha az ember babát szeretne és végre ott a második csík, de a sok teszt csak elveszi a korai öröm lehetőségét is. Arról nem beszélve hogy ezen az oldalon pláne előszeretettel hangoztatják, hogy amíg nem vagy a 12. Hétben nehogy örülj mert bármikor elmehet. ..és tényleg elmehet, de ennyi erővel amíg meg nem szülöd, sőt egész életéig ülhetnél otthon mellette és szomorkodhatnál mert tragédiák történhetnek utána is.. Jelenleg várandós vagy a két csík alapján. Ha nincs orvost igénylő tüneted gondolj így rá. Ha baj van elég lesz akkor búslakodni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!