Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

18-án voltam együtt utoljára barátommal nem védekeztünk.

És most nyögte ki bennem ment el véletlenül és nem merte elmondani

Rá 3-4napra megjött a menstruációm szóval kevesebb így az esélye hogy sikeres legyen ugye?

Nem voltam elvileg termékeny tehát ez az egész 2hete volt

22-ére várom

Mikor tudok a leghamarabb tesztelni?? Csak ha késik?

aug. 7. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagy terhes. Nekem 22én jött meg és augusztus 19 lesz a kövi verzesem :) bár mi babát szeretnénk. Ha késik akkor tesztelj max.
aug. 7. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

És most nyögte ki bennem ment el véletlenül és nem merte elmondani

Aki ezt leírja, az még az életben nem szexelt.

aug. 7. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami kamu kérdés? Ha bennem megy el észreveszem, mivel folyik belőlem. Ennyi ésszel szaporodni se szabadna.
aug. 7. 14:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Utolsó 2. Köszi ezzel előrébb vittetek.

Nem vettem észre, semmi szokatlant nyilvàn az első lett volna hogy tabit szerzek..

aug. 7. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy nem veszed észre. A sperma kifolyik a hüvelyből. Nem észrevehetetlen folyamat
aug. 7. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt valahogy én sem tudom elhinni, hogy te sem vetted észre. Én szex után ahogy felállok, egyből folyik ki. Ha este szexelünk, megtörlöm, elfekszek aludni, még van, hogy másnap reggelre is marad bennem és mikor felkelek kicsit folyik.

Egyébként menstruáltál. Akkor mi a kérdés?

aug. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!