Ki nem várja augusztusban? Beszélgetünk?
Bocsánat, nem szeretnélek lehangolni - eltévesztetted a kategóriát!
Vagy lehet, hogy a moderátorok rakták a nem megfelelő témakörbe. Ilyen is létezik. Boldog babavárást hölgytársam!:)
50N
gyermektelen
de nem magányos
Sziasztok!
23 éves vagyok, ez az első hónap próbálkozásunk, a fogamzásgátló abbahagyása óta, ezért sokat nem várok, de meglátjuk hát ha, 17-én kiderül.🥰
Júliusban ovu teszteltem, de másféle volt itthon mint a megszokott. Nem is találtam el vele az ovut, megjött. Van egy enyhe pajzsmirigy alulműködésem, úgyhogy igyekszem az étrendre figyelni.
Most 3 napja volt ovum, előtte és aznap is együtt voltunk. Ma bővebb, vizes folyásom van, enyhén görcsöl a hasam.
Harmadik gyermekünk lenne. Az első két gyerkőc elsőre összejött, emiatt most kicsit furi, hogy már a második próbálkozós hónapban vagyunk, de nem izgulunk rá, majd érkezik amikor jó.
32 éves vagyok, úgyhogy ezért sem sürget az idő, de azért kíváncsi vagyok. Augusztus 18-a körül lesz aktuális a terhességi tesztelés.
Sziasztok, én sem várom és nem is jött, de viszont a tesztem ilyen..
Olyan mintha..de talán csak száradási.
Mindenkinek legyen szerencsés hónapja.😊
Volt már aki tesztelt esetleg?
Egyébként miért vannak lepontozva a sima normális válaszok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!