Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztusban?...

Ki nem várja augusztusban? Beszélgetünk?

Figyelt kérdés

aug. 5. 13:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem férfi miért nézeget ilyen kérdéseket. 😬😬
aug. 5. 22:52
 12/37 anonim válasza:
0%
kellett egy kis idő mire rájöttem mi a kérdés. miért nem tudod leírni normálisan, érthetően?
aug. 6. 00:04
 13/37 anonim ***** válasza:
20%

Bocsánat, nem szeretnélek lehangolni - eltévesztetted a kategóriát!

Vagy lehet, hogy a moderátorok rakták a nem megfelelő témakörbe. Ilyen is létezik. Boldog babavárást hölgytársam!:)

50N

gyermektelen

de nem magányos

aug. 6. 05:48
 14/37 anonim ***** válasza:
58%

Sziasztok!

23 éves vagyok, ez az első hónap próbálkozásunk, a fogamzásgátló abbahagyása óta, ezért sokat nem várok, de meglátjuk hát ha, 17-én kiderül.🥰

aug. 6. 17:34
 15/37 anonim válasza:
60%

Júliusban ovu teszteltem, de másféle volt itthon mint a megszokott. Nem is találtam el vele az ovut, megjött. Van egy enyhe pajzsmirigy alulműködésem, úgyhogy igyekszem az étrendre figyelni.

Most 3 napja volt ovum, előtte és aznap is együtt voltunk. Ma bővebb, vizes folyásom van, enyhén görcsöl a hasam.

Harmadik gyermekünk lenne. Az első két gyerkőc elsőre összejött, emiatt most kicsit furi, hogy már a második próbálkozós hónapban vagyunk, de nem izgulunk rá, majd érkezik amikor jó.

32 éves vagyok, úgyhogy ezért sem sürget az idő, de azért kíváncsi vagyok. Augusztus 18-a körül lesz aktuális a terhességi tesztelés.

aug. 6. 21:13
 16/37 anonim ***** válasza:
65%
Szia kérdező😊 augusztus 19-re nem várom. Az első (előző) hónap nem sikerült, de nem görcsölünk rá 😊 szedek elevit 1 complexet, hogy a szükséges vitaminokat megadjam a szervezetemnek. Első babánk lesz, úgyhogy nagyon várjuk, hogy átérezzük a családdá/szülővé válás minden pillanatát🥰 23N
aug. 7. 10:17
 17/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én sem várom és nem is jött, de viszont a tesztem ilyen..

Olyan mintha..de talán csak száradási.

[link]

Mindenkinek legyen szerencsés hónapja.😊

aug. 7. 18:34
 18/37 anonim ***** válasza:
Előző, nekem ez a teszt negatívnak tűnik..
aug. 7. 19:00
 19/37 anonim válasza:

Volt már aki tesztelt esetleg?

Egyébként miért vannak lepontozva a sima normális válaszok?

aug. 16. 10:46
 20/37 anonim ***** válasza:
Én teszteltem, jövő héten megyek dokihoz. Augusztus 5-re nem vártam.
aug. 16. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!