Ki nem várja augusztusban? Beszélgetünk?
Miért lettem lepontozva?
Beszélgetni akar a kérdező. Nem megfelelő, ha így indítok egy beszélgetést? 😲
Megkérdezem, elmondja, majd elmondom én is. (Gondoltam..)
Nem írnék ide, ha nem érdekelne.
Na de tessék, legyen mit pontozzatok:
35/N
Gyerektelen.
Augusztus végére nem várom.
Ha úgy vesszük, második próbálkozós hónapunk.
Júliusban ovu teszteltem, de nem sikerült.. nem is jött úgy össze az együttlét, ahogy kellett volna. Ebben a hónapban átadom magam a természetnek. Nem akarok ilyen szinten rástresszelni.
Túl vagyok egy missed abon, így az elkövetkezőkben remélem a legjobbakat és a mielőbbi pozitív tesztet! 😇
Kérdező, veled mi van? Mióta próbálkoztok? Hány éves vagy? Van-e már gyereked? Szívesen olvasnám a történeted!
#1es voltam.
Sziasztok!
26 éves vagyok, 2 hónapja volt egy kémiai terhességem, 1,5 hétig abban a tudatban voltunk hogy valóra vált minden álmunk, majd aznap amikor elmeséltünk a családunknak, kiderült hogy megjött...múlt hónapban ovu teszteltem, nem jött össze, most ismét tesztelek ovut, remélem most a hónapban összejön! Annyira nagyon szeretnénk! :)
Ú, nagyon nehéz lehetett.. én már értem, miért "ajánlott" várni a bejelentéssel.
Sajnálom a veszteséged.. remélem majd jön a csodád! ❤️🩹
Én se várom, csodálkoznék is ha megjönne.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!