Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől vannak tüneteim?

Mitől vannak tüneteim?

Figyelt kérdés
3-4 napja nagyon fáj cicim, ma egesz nap rossz közérzetem, hányingerem van. 2 hete volt együttlét a mensim után 6 nappal. Reggel teszteltem negatív lett. Nem tudom mikor fog megjönni rendszertelen kb 40-50 napra jön meg. Ha negatív lett tesztem nem terhességtől vannak tüneteim?
aug. 3. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Attól, hogy bedumálod magadnak. Foglald el magad és meg fognak szűnni.
aug. 3. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Ha a teszt negatív, nem vagy tehres.

20. ciklusnapon vagy akkor ma? Lehet most lesz ovulációd. Vagy rosszat ettél. Vagy beteg leszel. Vagy stressz. Bármi lehet.

Az orvos mit mondott? Mert 40-50 napos ciklust ki kell vizsgálni. Megvan már az oka, van valami betegséged?

aug. 3. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Két hete volt, még az a teszt nem tuti.

De lehet ovuláció is, ha ilyen hosszúak a ciklusaid.

aug. 3. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Már a sokadik kérdésed, ezek a tünetek jelenthetnek ovut, de akár mensit is. Negatív teszt mellett, viszont biztos, hogy nem terhesség. 19 nappal aktus után 100% bármelyik teszt. Ha babát terveztek vizsgáltasd ki magad, ha nem akkor meg azért mert ez a ciklushossz nem normális, nem egészséges.
aug. 4. 02:50
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
A hulyesegtol vannak már tuneteid, hogy nem bírod elfogadni, hogy nem vagy terhes.
aug. 4. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!